Regulament CONCURS LIDL DeLUXE 2018: Castiga premii surprinzatoare si o Vacanta in Maldive.

Conform regulamentului concursul Lidl Deluxe 2018 Castiga premii surprinzatoare se va desfasura pana in data de 23 decembrie.

Potrivit informatiilor din regulamentul concursului LIDL DELUXE 2018 premiile sunt mai mult decat grozave. La concursul LIDL DeLuxe poti castiga urmatoarele premii cu adevarat surprinzatoare:

a) Autoturism BMW 420d xDrive Gran Coupé

b) Excursie pentru 2 persoane, in Maldive

c) Videoproiector portabil Anker Nebula Capsule
pareri regulament concurs lidl deluxe 2018 premii atractive

Lista produselor DELUXE participante la concursul LIDL 2018  se gaseste in anexa 1 din regulamentul campaniei promotionale.

Anuntarea castigatorilor CONCURS LIDL DeLUXE 2018 se va realiza prin publicarea acestora online pe website-ul www.surprize.lidl.ro/deluxe pana cel tarziu la data de 20.02.2019

Premiul constand în autoturism BMW 420d xDrive Gran Coupé  se va acorda castigatorului in Bucuresti, in parcarea unuia din magazinele Lidl, pe care Organizatorul se obliga sa il comunice castigatorului cu 24 ore inainte de predarea efectiva.

Castigatorul va trebui sa se prezinte la magazinul Lidl, unde va intra in posesia autoturismului BMW 420d xDrive Gran Coupé.

Premiile constand în videoproiector portabil Anker Nebula Capsule vor fi expediate prin curier la adresa furnizata de catre castigatori cu ocazia validarii, in termen de maximum 15 zile lucratoare de la data finalizarii procesului de validare, iar cheltuielile de expediere vor fi suportate de catre Lidl.

Se poate inscrie in CONCURS LIDL DeLUXE 2018 orice persoana care achizitioneaza produse din magazinele LIDL, dintre care minim un produs DeLuxe din lista prevazuta in Anexa 1 la Regulament (“Produsele Participante”) in valoare totala, inregistrata pe un singur bon fiscal, de minimum 60 lei (saizeci lei) cu TVA inclusa.

ATENTIE! Un bon fiscal poate fi inregistrat in Campania Promotionala LIDL o singura data, fie prin intermediul SMS la numarul de telefon 1812, fie online prin intermediul siteului www.surprize.lidl.ro/deluxe 
MAI POTI CITI