Pareri Casca de Copiat, Pixul de copiat sau Ceasul de copiat. O dilema fara impresii si recenzii clare.

Pe lângă metodele clasice de copiat, suntem de parere ca tehnologia moderna aduce cu sine și alte metode de copiat la examene, mult mai inventive și mai sigure si care fac o impresie buna pe formurile dedicate.

Pe forumurile in cauza despre casca de copiat parerea este ca e o metodă foarte populară în rândul studenților din lumea intreaga.

Aceasta casca de copiat la examen este extrem de simplu de utilizat și este foarte sigură.

Casca de copiat la examene este extrem de mică și funcționează cu baterii 337, asigurând in acest mod o autonomie de până la 5 ore. 
pareri pix de copiat cu casca si cartela sim impresii forumuri

Având culoarea pielii, casca de copiat este extrem de greu de observat, asigurând astfel rezultate extrem de bune la examene.

Casca de copiat funcționează împreună cu dispozitive precum pixul de copiat sau cardul GSM pentru copiat. 

Aceste dispozitive au microfon și cartelă nanoSIM, funcționând independent de orice telefon mobil și având autonomie între 2-2:30 ore. 

Modulul GSM încorporat poate răspunde automat la apeluri, iar casca de copiat (și desigur cu puțină discreție) îți vor permite să vorbești nestingherit cu persoana de la capătul firului la orice lucrare de control, teză, examen de bacalaureat sau examen greu din sesiune.

Cardul de copiat este un alt sistem extrem de ușor de folosit pentru că este foarte subțire și ușor de ascuns. 

Acesta funcționează tot pe baza unei căști de copiat și a unei cartele nanoSIM ce trebuie introdusă în dispozitiv. 

Spre deosebire de tehnologiile mai vechi de copiat, cardul de copiat funcționează fără bluetooth și fără fire, astfel metodele de copiat devin foarte ușor de pus în practică, iar examenele devin astfel cu adevarat floare la ureche.

Deși alegerea cea mai bună este să înveți, pe forumuri parerea este ca uneori e necesar să apelezi la astfel de metode, iar dacă tot ești pus în aceaste situații, de ce să nu procedezi ca un profesionist?
MAI POTI CITI