FIRST BANK Romania pareri bune si multa anticipare. Piraeus Bank devine First Bank.

FIRST BANK, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la FIRST BANK (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,57
pareri first bank fosta banca piraeus credite depozite si carduri bancare

Piraeus Bank România va deveni First Bank. 

Trecerea la noul brand va fi vizibilă gradual pe parcursul întregului proces. Activitatea băncii Piraeus Bank se va desfăşura normal. 

Toate angajamentele contractuale încheiate între bancă şi clienţii săi rămân active şi nu vor fi afectate de adoptarea noii identităţi de brand si anume FIRST BANK.

Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi fondul de investiţii J.C. Flowers & Co. au anunţat au finalizat în iunie achiziţia sucursalei româneşti a băncii greceşti Piraeus Bank. 

În decembrie 2017, Piraeus Bank a anunţat că a încheiat un acord cu fondul de investiţii J.C. Flowers pentru vânzarea integrală a operaţiunilor din România. 

First Bank este prima investiţie pe care fondul o face pe piaţa din România şi în Europa Centrală şi de Est. 

J.C. Flowers & Co. este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. 

Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. 

J.C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra. 

Cu sediul în Bucureşti, Piraeus Bank România operează prin 100 de unităţi bancare, angajează 1.200 de specialişti şi are aproximativ 130.000 de clienţi activi.
MAI POTI CITI