Fashion Pareri: Rochii de Seara care se poarta in 2019. Trenduri de la rochii All Black la rochii ultra minimale.

Curioase ce rochii de seara sunt la moda in 2019? Care sunt rochiile de seara care se vor purta in anul 2019, un wiki fashion pentru haine de seara cu stil si in trend.

a) Rochii de seară care se poartă în 2019: rochii ultra minimal

Ati crezut pana acum că o rochie minimală nu poate fi purtată și seara?

Iată că tendințele pentru 2019 contrazic asta. Demna Gvasalia (Balenciaga) a avut în colecția sa rochii de seara ultra minimale, în diverse forme geometrice și in culori puternice. 

Nimeni nu se așteaptă ca în 2019 să apari la petreceri doar în rochii lungi & clasice. Rezumand: fii creativă și inspiră-te de la cei mai buni!
rochii de seara negre la moda in 2019

b) Rochii de seară care se poartă în 2019: rochii de seara all black

Fie că vorbim despre rochia micro mini, strălucitoare, de la Saint Laurent ori despre rochia all black ultra clasică semnată de designerii Valentino, negrul este în continuare o opține excelentă in alegerea unei rochii de seara.

Nu uita că atunci când porți negru poți apela la bijuterii voluminoase sau coafuri și machiaje extravagante. 

O rochie neagră poate fi stilizată de fiecare diferit astfel încât să pară că de fiecare dată porți câte o ținută complet nouă!

c) Rochii de seara care se poarta in 2019: rochii de seara girlei

Creatoarea de moda Carolina Herrera a creat cea mai simpatică rochie de seara pentru 2019: are dungi, flori si culori și este perfectă pentru purtat seară!

Carolina Herrera rochii de seara la moda in 2019
Este momentul să reții un lucru când vine vorba despre moda viitorului: nu mai există reguli! 

Sigur, în teorie dungile, florile și culorile nu se potrivesc pe o singură rochie. 

Dar în practică, dacă porți această rochie de seara fără bijuterii sau vreun machiaj strident, vei arăta impecabil și vei atrage atenția tuturor, orinde ai fi.

In concluzie, analizand trend-urile legate de rochiile de seara avantajul pentru 2019 este că, indiferent de siletă și de stilul vestimentar pe care îl ai, îți vei găsi cu siguranta rochia de seară pe care ti-o doresti.
MAI POTI CITI