Pareri Anvelope Bridgestone DriveGuard doar pentru masinile echipate cu TPMS.

Anvelope Bridgestone DriveGuard, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la Anvelope Bridgestone DriveGuard (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61
Incredere - 0,56
pareri forumuri Anvelope Bridgestone DriveGuard

Parerile negative legate de Anvelopele Bridgestone DriveGuard se refera la faptul ca acestea NU sunt disponibile în prezent pentru furgonete si sunt disponibile doar pentru masinile echipate cu Sistem de monitorizare a presiunii anvelopei (TPMS).

In rest majoritatea comentariilor sunt pozitive si arata multumirea si increderea comsumatorilor in anvelope Bridgestone DriveGuard.

Anvelopele Bridgestone DriveGuard sunt proiectate special pentru a putea să suporte o perforare și să vă mențină în deplasare.

Datorită modelului Cooling Fin cu tehnologie înaltă, brevetat cu drepturi de proprietate, anvelopele Bridgestone DriveGuard redistribuie căldura și frecarea după o pană, astfel încât să puteți să continuați deplasarea încă 80 km, chiar și după o pierdere completă a presiunii aerului.

Distanța de deplasare după o pană poate varia în funcție de încărcarea vehiculului, temperatura din exterior și de momentul în care Sistemul de monitorizare a presiunii anvelopei (TPMS) este activat.

Flancurile ranforsate de sprijin puternice contribuie la asigurarea mobilității dumneavoastră și susțin întreaga greutate a vehiculului dumneavoastră.

Canale înclinate cu design inovativ prind mai bine zăpada decât canalele drepte. Pentru tracţiune remarcabilă pe zăpadă, stabilitate şi manevrabilitate dinamică incredibile.

Pentru o rezistență excelentă la acvaplanare. canalele devin mai largi de la interior spre zona umărului pentru a elimina mai eficient apa şi zăpada în curs de topire şi a mări suprafaţa de contact pe carosabil.