SILOR pareri noul Sistem Loteristic Romanesc. Cumperi Bilete Loto 6 din 49 online in viitor.

SILOR Sistem Loteristic Romanesc, parerea recenziilor si review-urilor, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,40

Emoţia parerilor referitoare la SILOR Sistem Loteristic Romanesc (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Supriza - 0,59
Incredere - 0,60

Pareri SILOR Sistem Loteristic Romanesc loto 6 din 49 joker pronosport

Loteria Romana pune la dispozitia jucatorilor loto si pronosport, incepand din luna noimebrie 2018, un nou sistem loteristic dezvoltat si implementat „in-house” de catre companie, prin resurse proprii si care in viitorul apropiat va permite jucatorilor loto sa cumpere online bilete la loto 6/49, loto 5/40 si pronosport.

Noul sistem loteristic denumit SILOR (Sistem Loteristic Romanesc) inlocuieste vechiul sistem operat de Loteria Romana inca din anul 1993 si asigura continuitatea activitatii companiei cu respectarea standardelor de calitate, securitate si integritate.

Arhitectura noului sistem loteresitic romanesc, proiectata atat din punct de vedere hardware cat si software de catre specialistii Loteriei Romane, presupune si noi terminale de joc precum si un nou sistem central.

Sistemul loteristic SILOR este unul flexibil si va permite Loteriei Romane sa-si dezvolte, in viitor, portofoliul de produse si sa introduca, inclusiv, vanzarea de bilete loto in sistem online.

Sistemul SILOR este realizat in totalitate de catre specialistii Companiei Nationale Loteria Romana prin resurse proprii, iar acest lucru este, cu siguranta, un mare castig pe termen mediu si lung.

Parerea noastra este ca implementarea noului sistem loteristic era o necesitatea si reprezinta rezultatul unui efort sustinut, un pas important in dezvoltarea si modernizarea companiei, in acord cu exigentele tehnologiei actuale.