REGULAMENT Plateste cu Mastercard sau Maestro de Black Friday si poti castiga o masina Mercedes 250 4MATIC.

Conform regulamentului concursul „Salveaza si plateste cu cardul tau Mastercard sau Maestro in ziua de Black Friday si poti castiga o super masina” se va desfasura in perioada evenimentului Black Friday, incepand din data de 16 noiembrie 2018 pana la 17 noiembrie 2018, ora 02:00 AM.

Campania prmotionala cu premii „Salveaza si plateste cu cardul tau Mastercard sau Maestro in ziua de Black Friday si poti castiga o super masina” se desfasoara in site-ul www.eMAG.ro, m.eMAG.ro si aplicatia de mobil eMAG.

Potrivit regulamentului premiul oferit la concursul Mastercard si maestro de Black Friday este un autovehicul Mercedes-Benz model GLC tip 250 4MATIC Coupe in valoare de 39.304,00 euro la care se adauga TVA.

pareri concurs mastercard emag black friday 2018 castiga o masina mercedes
Participa la concursul Mastercard si Maerstro de Black Friday 2018 produsele din oferta Organizatorului, produse care se regasesc in site-ul www.eMAG.ro, m.eMAG.ro si aplicatia de mobil eMAG, inclusiv produsele resigilate si cele din eMAG Marketplace, cu exceptia produselor din categoria “Asigurari RCA” si “Asigurari de calatorie”.

Pentru a participa la Concurs, participantul trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele conditii:

a) sa fie titularul unui cont de client inregistrat pe www.emag.ro

b) sa plaseze o comanda in site-ul www.eMAG.ro, m.eMAG.ro si aplicatia de mobil eMAG si sa o achite online in perioada Campaniei cu un card Mastercard® sau Maestro® ce este deja salvat in contul de client eMAG sau care se salveaza in urma acestei comenzi.

c) sa pastreze salvat in contul de client eMAG cardul Mastercard sau Maestro prin intermediul caruia efectueaza plata pana la data tragerii la sorti, 07.01.2019, inclusiv.

In cazul in care produsele achizitionate in comanda prin care se face inscrierea in Campanie vor fi returnate sau anulate, partial sau integral, participantul NU va fi inscris la tragerea la sorti.

Premiul acordat, masina Mercedes-Benz model GLC tip 250 4MATIC Coup, nu poate fi preschimbat in bani sau alte bunuri sau beneficii poate fi cedat. 

Castigatorul premiului va fi anuntat telefonic si prin e-mail, la numarul de telefon si e-mail-ul asociat contului de client eMag. 

Castigatorul masinii Mercedes-Benz model GLC tip 250 4MATIC Coup va putea intra in posesia premiului in termen de maximum 45 zile de la momentul tragerii la sorti