Pareri UBER EATS prelungirea orei de livrare, dar si extinderea zonelor de livrare a comenziilor.

UBER EATS livrare manacare la domiciliu, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,40

Emoţia parerilor referitoare la UBER EATS (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58
Incredere - 0,55
pareri uber eats romania program livrari la domiciliu

Uber Eats este o aplicație de livrare de mâncare avasa care face din comandarea mâncării o experiență la fel de simplă precum comandarea unei curse, indiferent dacă eşti acasă, la birou sau în parc.

Uber Eats foloseşte tehnologia proprietara și reţeaua de curieri și restaurante pentru a livra mâncare către utilizatori, care își pot urmări cu usurinta comanda în aplicație, pot modifica cu usurință punctul de livrare şi pot folosi acelaşi cont de pe care solicită curse Uber.
În prezent, Uber Eats are peste 400 de restaurante partenere în București. Printre noile restaurante adăugate recent în aplicație se numără și Auchan (La Masă), Calif, Condimental, La Finca Alioli + Alioli, Flying Pig sau Raionul de Pește.

La 6 luni după ce a intrat pe piața din București, compania de livrare la domiciliu Uber Eats anunță prelungirea orei de livrare, dar și extinderea zonelor.

Livrarea la domiciliu va fi disponibilă până la miezul nopții, cu o două ore în plus față de primele luni, iar Uber Eats va ajunge și în zone ca Berceni, Rahova, Drumul Taberei sau Titan.

Până acum, livrarea Uber Eats era disponibilă doar până la orele 22:00.

O altă noutate anunțată de UBER EATS pentru luna noiembrie este parteneriatul în exclusivitate încheiat cu restaurantul Caru’ cu Bere.

Este pentru prima dată când secretele preparatelor Carului cu Bere devin accesibile în afara spațiului istoric al restaurantului, printr-un sistem de livrare.

Utilizatorii pot comanda în premieră, doar prin Uber Eats, faimoasele feluri de mâncare tradiționale, precum ciorba de fasole cu afumătură, specialitatea casei (ciolan românesc de porc servit cu varză acră călită) sau papanaşii cu brânză dulce, smântână şi dulceaţă.