DIETA Buddha pareri Regim de slabire POST Intermitent. Reguli simple si meniu relaxat.

Sa ne facem o parere despre dieta Buddha un regim de slabire care are la baza metode traditionale alături de ultimele date științifice cu privire la beneficiile metodei intermittent fasting (post alimentar intermitent).

Dieta de slabire Buddha se bazează ca si principiu pe restrângerea distanței dintre mese și pe crearea unui model de alimentație

Spre deosebire de un regim de slabire tipic, majoritatea nutritionistilor sunt de parere ca nu este nevoie să te abați de la ea, deoarece poți mânca orice îți dorești.  

Dieta lui Buddha se axează pe momentul în care mănânci și nu pe alimentele în sine, o alimentație pe bază pe sarmale de dimineață până seara nu este recomandată 😌.
pareri forumuri dieta de slabire buddha cu post intermitent

Dieta lui Buddha se concentrează pe închiderea ferestrei alimentare, astfel că vei oferi corpului tău o pauză binemeritată în fiecare zi.

În timp ce faci trecerea la un nou mod de alimentație, vei observa o reducere majoră a mâncatului compulsiv.

Suntem mult mai vulnerabili în fața alegerilor nepotrivite seara, deoarece este momentul în care suntem mai obosiți și mai epuizați de ziua pe care am avut-o. 

În unele cazuri, apelăm la mâncare ca la un mod de a ne distrage și a scăpa de stres, iar aceste sentimente sunt în general corelate momentelor de la sfarșitul zilei, atunci când rezervele noastre sunt scăzute.

Deși intermitent fasting a câștigat multă popularitate în ultima vreme, unele diete de slabire de acest gen sunt destul de extreme.

Budda a încercat o metodă extremă în căutarea drumului spre iluminare, dar aceasta nu l-a ajutat. 

A creat o cale de mijloc – o perioadă de post și o perioadă de mâncat normal, fapt ce a făcut această dietă o variantă mai simplă a dietelor de tip fasting obișnuite.

Astfel, ca si regula de baza a dietei Buddha incearcă să respecți un un orar de aproximativ nouă ore in care nu mananci. Un bun exemplu ar fi 8.00 dimineata pana la ora 17.  Interval in care ai voie sa consumi doar apa sau ceaiuri neindulcite cu zahar.

Fiecare om este diferit, așa că ai putea avea nevoie de o fereastră mai mică sau mai mare.

Cu pașii din dieta Buddha, vei trece gradual de la un program de alimentație de 12 ore la unul de 11, 10, apoi 9 ore. 

Probabil că acum mănânci la orice oră, ceea ce înseamnă că poți mânca un baton la prima oră a dimineții, ca apoi să bei un pahar de vin și să mănânci un snack în fața televizorului, seara târziu. 

Doar pentru că termini de mâncat cina la ora 19, nu înseamnă că te oprești complet. Mulți dintre noi continuăm să mâncăm după cină.

In concluzie, parerea noastra este ca daca iti doresti o dieta de slabire care sa imbine armonios metode validate de timp si descoperiri moderna, atunci regimul lui Buddha poate fi util atat pentru pierderea in greutate cat si pentru mentinerea sanatatii si tineretii.
MAI POTI CITI