Pareri LPG Alliance Tratament de REMODELARE corporala si tonifiere. Preturi bune la Silhouette.

Tratament de remodelare  LPG Alliance, parerea recenziilor si review-urilor, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Avène XeraCalm A.D. (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,57

LPG Alliance, cunoscut în special ca și tratament de remodelare corporală și tonifiere, stimulează, de asemenea, celulele de sub piele, îmbunătățind astfel circulația sangvină și limfatică.
Pareri LPG Alliance tratament modern de remodelare corporala

Tratamentul patentat de tip Endermologie stimulează 100% natural și extrem de eficient drenajul limfatic, cu rezultate imediate.

Disconfortul picioarelor, în cazul femeilor însărcinate, este cauzat de reținerea apei în exces de către organism, care pune multă presiune asupra uterului și a vaselor sanguine dimprejur.

Picioarele grele și umflate cauzate de retenția de apă și de îngreunarea sistemului limfatic sunt tratate cu noua aplicație a tehnologiei LPG Alliance.

LPG Alliance este aparatul care face minuni si le ofera clientelor silueta si chipul mult dorit, fara interventii invazive sau dureri in timpul procedurilor. 

LPG are puterea de remodela corpul, de a elimina celulita, de a reda fermitate pielii cu ajutorul masajului, dar si de a trata ridurile fine si de a reduce intensitatea liniilor de expresie, prin aceasi metoda non-invaziva. 

In timpul masajului cu aparatul LPG Alliance sunt stimulate natural colagenul, elastina si acidul hialuronic, astfel ca rezultatele sunt remarcabile, chiar din primele sedinte.

Tratamentul LPG Alliance poate fi urmat și după naștere, mai puțin pentru zona abdominală.

În cazul în care alăptează, mămica poate urma tratamentul de remodelare corporala LPG Alliance pentru remodelare, Terapie caldă pentru slăbit în centimetri, Presoterapie pentru drenaj și Biostimulare ULTRATONE pentru slăbit și fermitate.

În cazul în care mamicile nu alăptează, se poate adăuga și procedurile medicale noninvazive Ultraformer III (oferă fermitate tratând pielea lăsată de după naștere) și CLATUU (pentru eliminarea definitivă a grăsimii localizate).

Lista preturi tratamente de remodelare corporala centrele Silhouette:

a) După sarcină dacă nu alăptează
1 ședință criolipoliză CLATUU
2 ședințe LPG Endermolab
2 ședințe Presoterapie
PREȚ = 2473 lei (reducere de la 2813 lei)

sau
1 ședință Ultraformer III (corp)
6 ședințe biostimulare ULTRATONE Futura Pro
PREȚ = 3138 lei (reducere de la 3495 lei)

b) În timpul sarcinii și imediat după sarcină
4 ședințe LPG Alliance
6 ședințe Hydratotal
PREȚ = 2284 lei (reducere de la 2536 lei )

sau
11 ședințe LPG Alliance + 1 ședință BONUS
6 ședințe Hydratotal
PREȚ = 4072 lei (reducere de la 4769 lei)