REGULAMENT OMV MaxxMotion. Castiga bonuri de carburant OMV in valoare de 300 lei.

Conform regulamentului concursul cu premii OMV MaxxMotion se desfasoara pana in data de 31 decembrie prin intermediul site-ului www.superspeed.ro

Pe intreg parcursului concursului OMV MaxxMotion se vor castiga 26 x bonuri valorice de combustibil OMV in valoare de 300 lei.

Potrivit informatiilor din regulament Participantii trebuie sa intre online pe superspeed.tv si sa raspunda la intrebarea “Tu de ce alimentezi cu OMV MaxxMotion?” selectand una dintre cele 3 variante de raspuns.

regulamentul OMV MaxxMotion concurs cu bonuri de carburant OMV

Apoi acestia trebuie sa completeze datele lor (nume, prenume, telefon, adresa de mail) si sa fie de acord cu prezentul Regulament.

Participantilor la Concursul cu bonuri de combustibil OMV nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte.

Castigatorii promotiei OMV MaxxMotion 2018 vor fi desemnati prin tragere la sorti ce va avea loc in fiecare zi de vineri urmatoare inceperii editiei respective ce se va desfaura pe perioada a 5 zile - de sambata - ora 10:30 pana joi - ora 23:59.

Numele castigatorilor OMV MaxxMotion acestora vor fi publicate pe superspeed.tv.

Pentru a fi validata castigarea premiului, castigatorul desemnat va fi contactat de un reprezentant al  organizatorului.

ATENTIE! Premiile constand in bonuri valorice de combustibil OMV NU pot fi schimbate pentru contravaloarea lor in bani.

Dupa desemnare, Castigatorul bonurilor de carburant OMV va fi contactat de Organizator.

In cazul in care castigatorul nu raspunde mesajului transmis de reprezentantul Organizatorului in termen de 72 de ore, acesta isi pierde dreptul asupra premiului, urmand a fi desemnat un nou castigator.
MAI POTI CITI