REGULAMENT Urmareste Furculita Concurs Rollton 2018. Castiga Tasty Box si Boxa JBL Flip 4.

Conform regulamentului concursului Rollton Urmareste Furculita un participant poate castiga in cadrul Promotiei un premiu din fiecare tip de premiu pus la dispozitie. 

Drept urmare, un participat poate castiga cel mult un Tasty box, o boxa JBL Flip 4 si un voucher Turistic. Nu poate castiga doua premii la fel asa cum aflam din regulamentul oficial de pe www.promorollton.ro.

1) Castigatori Urmareste furculita Rollton Tasty Box – Cutia va continue 4 produse Rollton si o cutie alimentara de tip lunch box . 
regulament castigatori urmareste furculita concurs rollton 2018

2) Castigatori Urmareste furculita Rollton. Boxa JBL Flip 4 – cu urmatoarele caracteristici: conectivitate Bluetooth, functie apeluri, radiator de bass ( nu sunt difuzoare), splash proof – play 12 h (515 gr- greutate)- dimensiune 175x70x68 cm, in valoare de 510 lei, TVA inclus 

3) Castigatori Urmareste furculita Rollton Voucher turistic – valoarea unui voucher este de 3000 euro, TVA inclus (suma in lei va fi calculata la valoarea de 1 EUR= 4.6 lei). 

Voucherul va fi disponbil in cadrul agentiei de turism La Piovra Turista. Valabilitatea voucherului este de 3 luni, de la data inmanarii voucherului catre castigator. 

Voucherul poate fi folosit de catre castigator pentru a achizitiona o excursie intr-una din urmatoarele tari: Olanda, Spania, Franta, Germania, Grecia si Italia, ce va contine si o experienta culinara. 

Voucherul va acoperi transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe aeroport, cazare cu mic dejun si experienta culinara doar intr-o singura zi in cadrul sejurului.

Potrivit regulamentului concursului Urmareste Furculita Produsele Participante sunt urmatoarele produse comercializate sub marca „Rollton” pe piata din Romania, ce au ambalaj promotional al Campaniei „Urmareste furculita!”:

- „Rollton” Fidea de preparare rapida cu gust de pui, 60 gr

- „Rollton” Fidea de preparare rapida cu gust de pui picant, 60gr

- „Rollton” Fidea de preparare rapida cu gust de legume, 60 gr.

Toate Produsele participante, ce vor avea insemnele Campaniei Promotionale „Urmareste furculita!”, vor avea tiparit, in interior ambalajului, codul promotional format din 8 caractere alfa-numerice.

Ambalajul promotional, in original trebuie pastrat integral pentru validarea premiilor, pana la predarea premiului.

Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 1 octombrie 2018 (ora 00:00:01)
si pana la data de 31 decembrie 2018 (ora 23:59:59).

Participantii vor trimite Codurile Urmareste Furculita in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

a) Prin expedierea, unui SMS la 1740 (numar cu tarif normal, in retelele Orange, Vodafone, Telekom si DIGI) continand codul unic din interiorul etichetei promotionale, conform celor mentionate in

b) Online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului
www.promorollton.ro.

Premiile concursului URMARESTE FURCULITA Rollton vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia, pe cheltuiala Organizatorului, prin Posta Romana(premiile constand in Tasty Box) / curierat rapid (premiile constand in Boxa JBL), ulterior incheierii procesului de validare a castigurilor, dar nu mai tarziu de 45 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public pe website-ul www.promorollton.ro (sectiunea “Castigatori”)
Comentarii

 1. Am avut castigator codul: KJEU9794 si am primit mesaj ca am castigat un Tasty Box si mi s-a recomandat link-ul:https://w5.mediapost-hitmail.ro/jasmin/castigatori/dovezi/incarca-dovada/kFolXq$N... si este eronat acest link:
  L-am primit vineri 19.10.2018 ora 10 - puteti afla care dintre personalul Dumneavoastra a transmis in bataie de joc informatiile la un concurs?
  Cum procedez, cum intru in posesia premiului, considerati ca sunteti seriosi, trimitand informatii eronate?
  Luminita Alexie
  Barbat Voievod nr 17 sector 2, cod 023487.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Site-ul oficial al promotiei este www.promorollton.ro iar telefonul de contact este 021 207 00 40. acolo trebuie sa va adresati. nu pe aceasta pagina

   Ștergere
  2. Și mie mi s-a întâmplat la fel, dar am întrat apoi pe această adresă direct din mesajul trimis de ei și a mers.

   Ștergere
 2. eu am primit mesajul si am intrat pe site cu succes , poate nu ati facut dumneavoastra ceva bine , la mine a mers si acuma astept sa imi vina si castigul in termen de 45 de zile lucratoare .

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca ca mai pun codul acela odată ca nu mi-a venit codul de sâmbătă pana acum nu a venit codul

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu AM trimis cod si a mers am dat detalii despre adresa mea si in 45 zile lucratoare vei primi premiul tastybox a case.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna seara am trimis un cod de supe rollton si am primit sms ca am castigat tastybox

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu am câștigat un ta ști box, Nu mi a venit mesaj pe tel numai cu adresa de https:// și nu știu cât e adresa atâta de lunga ca numai reclame tâmpește și zice în regulament ca în 24 de ore dacă revendic premiu da cum!,,?,..??Cine mi da premiul ?? Nime în veci? Nu mai cumpăr veci Rolton m am dezamăgit cu concursuri tâmpite Dați premiile la benzinărie ca magazine mici am căutat tot orașul ca sa mi dea premii la diverse,,, Ca sa câștige tot prostu și amărâții ca aia va mănâncă produsele și va fac planul,AIA CU BANI IAU SUPER DOAR PT PREMII NU SĂ LE ȘI CONSUME
   ȘI LE ARUNCA DACĂ NU CÂȘTIGĂ IAR EU CA MĂNÂNC DE ANI DE ZILE ROLTON PE BANI MULȚI NU CÂȘTIG Nimic?.???

   Ștergere
  2. Omul sărac și amărât care va mănâncă produsele n are nici telefon pt a participa la concurs dar mănâncă zilnic de ani de zile supe Rolton Ei nu câștigă nimic în veci Faceți concursuri și pt oameni aceștia și pt cei normali dar fără email și https:// adrese tâmpite și de un kilometru de virgule punctuație, ,Ca numai aia șmecheri cu bani și internet câștiga mereu premii în general la promoție ca au bani și cumpăra tot raftul dar și mănâncă aşa ceva??? Vreau sa văd și asta

   Ștergere
 6. Cum aflam ca am castigat, dupa tragerea celor 5 coduri, daca transmitem codurile prin SMS ?
  Primim tot mesaj SMS?

  RăspundețiȘtergere
 7. Am ramas cu un gust foarte amar dupa acest concurs din cauza neseriozitatii dvs.
  Am castigat un Tasty Box , pe care mi l-ati trimis prin Posta Romana , excat in zilele de sarbatoare nationala, mai exact inainte de Craciun.
  Cum oficul postal a fost inchis timp de nenumarate zile , au trimis pachetul inapoi iar in prima zi lucratoare cand m-am dus sa il ridic , m-au informat ca l-au trimis inapoi.
  Bineinteles ca am contact pe cineva de la Rollton si am fost informata foarte simplu caci , conform regulamentului , premiul nu va fi retrimis.
  Foarte frumos din partea dvs, asta nu mai e considerat un premiu, ci un colet care implica costuri!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.