REGULAMENT Urmareste Furculita Concurs Rollton 2018. Castiga Tasty Box si Boxa JBL Flip 4.

Conform regulamentului concursului Rollton Urmareste Furculita un participant poate castiga in cadrul Promotiei un premiu din fiecare tip de premiu pus la dispozitie. 

Drept urmare, un participat poate castiga cel mult un Tasty box, o boxa JBL Flip 4 si un voucher Turistic. Nu poate castiga doua premii la fel asa cum aflam din regulamentul oficial de pe www.promorollton.ro.

1) Castigatori Urmareste furculita Rollton Tasty Box – Cutia va continue 4 produse Rollton si o cutie alimentara de tip lunch box . 
regulament castigatori urmareste furculita concurs rollton 2018

2) Castigatori Urmareste furculita Rollton. Boxa JBL Flip 4 – cu urmatoarele caracteristici: conectivitate Bluetooth, functie apeluri, radiator de bass ( nu sunt difuzoare), splash proof – play 12 h (515 gr- greutate)- dimensiune 175x70x68 cm, in valoare de 510 lei, TVA inclus 

3) Castigatori Urmareste furculita Rollton Voucher turistic – valoarea unui voucher este de 3000 euro, TVA inclus (suma in lei va fi calculata la valoarea de 1 EUR= 4.6 lei). 

Voucherul va fi disponbil in cadrul agentiei de turism La Piovra Turista. Valabilitatea voucherului este de 3 luni, de la data inmanarii voucherului catre castigator. 

Voucherul poate fi folosit de catre castigator pentru a achizitiona o excursie intr-una din urmatoarele tari: Olanda, Spania, Franta, Germania, Grecia si Italia, ce va contine si o experienta culinara. 

Voucherul va acoperi transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe aeroport, cazare cu mic dejun si experienta culinara doar intr-o singura zi in cadrul sejurului.

Potrivit regulamentului concursului Urmareste Furculita Produsele Participante sunt urmatoarele produse comercializate sub marca „Rollton” pe piata din Romania, ce au ambalaj promotional al Campaniei „Urmareste furculita!”:

- „Rollton” Fidea de preparare rapida cu gust de pui, 60 gr

- „Rollton” Fidea de preparare rapida cu gust de pui picant, 60gr

- „Rollton” Fidea de preparare rapida cu gust de legume, 60 gr.

Toate Produsele participante, ce vor avea insemnele Campaniei Promotionale „Urmareste furculita!”, vor avea tiparit, in interior ambalajului, codul promotional format din 8 caractere alfa-numerice.

Ambalajul promotional, in original trebuie pastrat integral pentru validarea premiilor, pana la predarea premiului.

Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 1 octombrie 2018 (ora 00:00:01)
si pana la data de 31 decembrie 2018 (ora 23:59:59).

Participantii vor trimite Codurile Urmareste Furculita in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

a) Prin expedierea, unui SMS la 1740 (numar cu tarif normal, in retelele Orange, Vodafone, Telekom si DIGI) continand codul unic din interiorul etichetei promotionale, conform celor mentionate in

b) Online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului
www.promorollton.ro.

Premiile concursului URMARESTE FURCULITA Rollton vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia, pe cheltuiala Organizatorului, prin Posta Romana(premiile constand in Tasty Box) / curierat rapid (premiile constand in Boxa JBL), ulterior incheierii procesului de validare a castigurilor, dar nu mai tarziu de 45 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public pe website-ul www.promorollton.ro (sectiunea “Castigatori”)
MAI POTI CITI