REGULAMENT Spicul Norocos cereale Nestle. Castiga Marele premiu de 100 000 lei.

Conform regulamentului introduci codul tau unic din interiorul pachetelor promotionale de cereale de mic dejun Nestlé si afli pe loc daca ai castigat la concursul SPICUL NOROCOS 200 de lei zilnic!

Nu uita ca, dupa trimiterea codului din interiorul pachetelor promotionale de cereale de mic dejun Nestlé , te poti inscrie si la tragerea la sorti pentru marele premiu de 100 000 de lei.

Codul alfanumeric din 12 caractere este imprimat in interiorul pachetelor de cereale de mic dejun Nestlé cu eticheta promotionala.

regulament castigatori concurs spicul norocos cereale nestle

Trebuie doar sa cumperi un produs promotional si sa introduci codul unic imprimat pe interiorul pachetului de cereale Nestlé si poti castiga 200 de lei zilnic cu ajutorul "Spicului Norocos".

Dupa introducerea codului online pe site-ul www.nestle-cereals.com/ro/ro/spicul-norocos, ai optiunea de a te inscrie la marea tragere la sorti, unde poti castiga 100 000 de lei.

Desigur trebuie sa pastrezi pachetul promotional care contine codul castigator pentru a putea fi validat. 

Daca esti un potential castigator, va trebui sa furnizezi pachetul de cereale Nestle drept dovada a eligibilitatii, inainte de acordarea oficiala a premiului

Daca ai varsta de cel putin 18 ani te poti inscrie la promotie Spicul Norocos Nestle in perioada 01.10.2018 – 19.12.2018.

Da, daca ai castigat un premiu zilnic, te poti inscrie si la tragerea la sorti pentru marele premiu de 100 000 de lei

Potrivit regulamentului concursului SPICUL NOROCOS prevalidarea sau invalidarea castigatorilor se realizeaza in termen de maximum 4 zile lucratoare de la data completarii tuturor informatiilor din etapa de revendicare online (inclusiv transmiterea fotografiei/ilor de verificare)

Banii castigati la promotia Nestle "Spicul Norocos" vor fi transferati prin transfer bancar sau expediati prin mandat postal la adresa de domiciliu indicata de catre castigator.

In cazul transferurilor bancare, banii pot fi transferati doar in contul bancar indicat de castigator, al carui titular este.
MAI POTI CITI