REGULAMENT All Together Now. Nou concurs de voci la PRO TV. Inscrieri online.

Conform regulamentului, un concurent All Together Now cântă pe scenă în fața unui public format din 100 de jurați - oameni din industria muzicală.

Dacă uni jurați apreciază concurentul, se ridică în picioare și începe să cânte împreună cu el (la formatul original BBC a existat un concurent la care au cântat împreună cu el toți cei 100 de jurați). 

Se crează un fel de cor, de unde și numele emisiunii All Togheter Now. 

Câștigă concurentul care ridică cei mai mulți jurați în picioare. 

Artista Loredana Groza este juratul șef (în varianta BBC juratul-șef a concursului All Togheter Now a fost Geri Halliwell).
regulament concurs al together now inscrieri protv

Formatul All Together Now a fost difuzat prima dată de BBC in Marea Britanie, după care a fost achiziționat de nouă țări printre care Brazilia, Australia și de alte țări din Europa. 

Acest format de concurs de voci a fost creat de Remarkable TV, parte din celebrul Endemol Shine Group.

Asadar din primăvara anului 2019, avem încă un concurs de voci pe TV.

Pro TV pregătește noul format All Together Now, achiziționat de la Endemol-Shine, avându-i în prim plan pe Cabral și pe Loredana.
Parere cunoscatorilor este ca show-ul TV All Together Now e un show pentru toată familia, plin de emoție și răsturnări de situație.

Puterea de a te alătura, fie că ești în studio, fie că ești acasă, aduce foarte multă prospețime într-un show muzical care creează o atmosferă de neratat.
MAI POTI CITI