Biografia REBECCA Prodan Reghecampf Wiki de mica vedeta timida.

Conform biografiei neoficiale, Rebecca Reghecampf , fata cea mare a Anamariei Prodan, reușește cu pași mici să-și atingă visul la New York. Tânăra are din ce în ce mai multe apariții în lumea modei.

Deși acum studiază să devină avocat, Rebecca s-a apucat de când avea varsta de 14 ani de modă. Atunci a luat premiul pentru cel mai tânăr model care a debutat la Bucharest Fashion Week.

Anul următor, a intrat în cele mai importante prezentări ale festivalului şi a devenit imaginea casei de modă Andreea Dogaru.

Anamaria Prodan Reghecampf i-a cumpărat o super mașină fiicei sale, Rebecca cand a facut majooratul.
Biografia Wiki Rebeca Reghecampf Instagram

Rebecca se poate mândri cu o mașină al cărui preț începe de la 100.000 de euro, o sumă exorbitantă.
Rebecca Prodan este tare încântată de mașina pe care o conduce și pe care cu siguranță mama ei i-a făcut-o cadou.

Insa... Rebecca este foarte timida si nu-i place ideea de a fi în lumea reflectoarelor, desi s-a nascut "vedeta".

„Opinia mamei cu opinia mea sunt foarte diferite, deci nu sunt de acord (n.r. sa pozeze în reviste pentru barbati). Nu vreau sa zic nimic urât, dar sunt mai retrasa, sunt timida si îmi place sa ma tin pentru mine si pentru altcineva, nu îmi place sa ma vada toata lumea”, a declarat Rebecca Prodan.

 Anamaria are încredere deplină în fiicele ei, Rebecca și Sarah, care locuiesc în SUA, unde studiază la facultăți prestigioase din New York, respectiv Miami.

Insa ea și-a luat măsuri de siguranță pentru a nu avea parte de vreo surpriză neplăcută din partea acestora.

Rebecca studiază la New York, visul ei fiind să conducă un business de modă, în timp ce Sarah a ales sportul, ea fiind baschetbalistă.

Chiar dacă țin legătura de la distanță, Anamaria Prodan Reghecampf s-a preocupat de confortul fiicelor sale aflate în America. Aceasta le asigură lunar o anumită sumă, care poate varia în funcție de anumite criterii.
MAI POTI CITI