PIZZA SBARRO Bucuresti Mall - Vitan, pareri bune despre un meniu cu pizza adevarata!

In Bucuresti Mall din Vitan va veti putea face o prima parere despre pizza SBARRO!

Este oficial! Faimosul lant de pizzerii Sbarro si-a anuntat reintrarea în România, odata cu deschiderea primul restaurant in octombrie 2017, unde altundeva decat in Bucuresti Mall din Vitan.

"Înca putin si poti savura NY Style Cheese Pizza la #Sbarro Bucuresti Mall - Vitan. Nu rata marea deschidere din 14 octombrie :)!", este mesajul companiei de pe retelele de socializare.

Lantul de restaurante Sbarro, lansat acum mai bine de jumatate de secol în Statele Unite ale Americii, este specializat în vânzare de pizza, dar si alte feluri de mâncare specifice bucatariei italiene.
pareri pizza sbarro bucuresti fara livrare la domiciliu

Compania este deja prezenta în peste 30 de tari si urmeaza sa intre în aceasta toamna pe piata locala cu un restaurant în centrul comercial Bu­curesti Mall, potrivit informatiilor de pe piata.

Sbarro va veni în România adus în sistem de franciza, în spatele busi­nessului aflându-se actionarii grupul bulgar de restaurante Happy.

Brandul Sbarro a mai fost prezent pe piata româneasca de profil, în sistem de franciza, cu un prim restaurant deschis în urma cu 10 ani în zona Dorobanti, urmat de alte deschideri, în Liberty Mall si chiar în Bucuresti Mall, dar francizorul a decis la un moment dat sa iasa de pe piata locala deoarece nu au fost atinse obiectivele de dezvoltare propuse in planul de afaceri.

Reteaua de restaurante Happy din Bulgaria vizeaza intrarea in Romania inca din 2010, insa izbucnirea crizei economice i-a determinat pe bulgari sa amane aceasta decizie, asupra careia au revenit anul acesta. 

Pe langa dezvoltarea francizei Sbarro, bulgarii intentioneaza sa deschida si un restaurant Happy Bar & Grill in centrul comercial AFI Cotroceni.

Sbarro, lant de restaurante specializat in pizza si preparate specifice bucatariei italiene, a fost infiintat in 1959, cand familia Sbarro, prin Gennaro si Carmela, a deschis primul sau restaurant italian in Statele Unite. In prezent, grupul opereaza aproximativ 800 de locatii in 31 de tari
MAI POTI CITI