REGULAMENT 100 de zile cu mii de PREMII Cava D’Oro. CASTIGA 10.000 euro marele premiu.

Sa facem un rezumat al regulamentului concursului Cava D'Oro 100 de zile cu mii de premii, campanie promotionala unde puteti castiga de la 1.000 euro pe saptamana pana la marele premiu Cava D'Oro constand in suma de 10.000 euro!

Din regulamentul "100 de zile cu mii de premii" Cava D'Oro aflam ca modalitatea de a te inscrie la acest concurs este una simpla.

Atentie! Concursul "100 de zile cu premii" dureaza pana in data de 08 ianuarie 2019.

Anuntarea castigatorilor "100 de zile cu premii" se va realiza conform regulamentului prin publicarea pe pagina 100dezilecumiidepremii.ro, in termen de 30 de zile lucratoare de data incheierii procesului de validare a castigurilor.
regulament lista castigatori 100 de zile cu premii cava d'oro

Participantii la concursul "100 de zile cu mii de premii" au la dispozitie doua metode usoare de a se inscrie la promotie. Trebuie sa trimite codul unic dupa aflat pe sticla de Cava D'Oro prin:

a) SMS la numarul 1844

b) online pe site-ul www.100dezilecumiidepremii.ro

Eticheta promotionala Cava D'Oro este alcatuita din:

1) o fila in care sunt detaliate premiile promotiei;

2) o baza adeziva aflata in contact direct cu ambalajul produselor, pe care se afla tiparit un cod unic
alfanumeric, format din 8 (opt) caractere.

Ambalajul promotional (format din ambalajul produsului si eticheta promotionala descrisa mai sus si
atasata pe acesta) in original trebuie pastrat integral pentru validarea premiilor, impreuna cu bonul fiscal ce atesta achizitia produsului participant.

Premiile concursului 100 de zile cu mii de premii Cava D’Oro sunt potrivit regulamentului:

a) 10.000 euro marele premiu

b) 15 x 1.000 euro / 1 premiu pe saptamana

c) 30 x Sejur la Hotel New Montana 4* Sinaia / 2 premii pe saptamana

d) zilnic: Un premiu zilnic consta intr-un bax Cava D’Oro (6 sticle de 0,5L).

Un Participant poate castiga, pe toata durata de desfasurare a concursului Cava D'Oro, maxim 10 premii zilnice, 1 premiu saptamanal constand intr-un sejur, 1 premiu saptamanal constand in 1000 euro si marele premiu indiferent de numarul de inscrieri efectuate si indeferent de numerele de telefon de pe care acesta a participat.
Comentarii

 1. Sinteti niste neseriosi cu premile

  RăspundețiȘtergere
 2. Niste HOTI!!! Daca suni la nr de telefon de pe eticheta sa intrebi de premiul pe care l-ai castigat iti spun sa astepti. Eu vreau sa stiu pe cine pot contacta ca sa intru in posesia premiului. Lasati smecheriile!

  RăspundețiȘtergere
 3. Astept de 2 luni 2bax azi este ultima zi mai astept 2 zile pe urma dau in judecata firma

  RăspundețiȘtergere
 4. Intradevar sunteti neseriosi! Am fost sunata la tel. ca am castigat un bax de Cavadoro, am comunicat adresa, am asteptat link-ul pe care sa trimit foto cu bonul fiscal si codul castigator si.....atat. Cred ca vom anunta Protectia Consumatorului :(.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am fost sunat in luna ianuarie de o domnisoara . Ma intrebat daca am codul care m-i la cerut de pe eticheta de la cavadoro daca am pastrat si bonul fiscal. I-am raspuns da, mi-a trimis un link pe gmail pentru a trimite poza cu eticheta si bonul fiscal. Dupa care am vorbit din nou cu domnisoara la telefon si i-am raspuns la toate intrebarile puse de dansa ,mi-a cerut contul din banca ,dupa care mi-a spus ca o sa fiu sunat de un reprezentant al campaniei cavdoro din judetul respectiv. La vreo 2 saptamani am fost contactat din nou de un domn care m-a sunat la telefon felicitandu-ma si spunandu-mi ca sunt castigatorul premiului cel mare de 10.000 de euro. Dupa care i-am raspuns si dansului la cateva intrebari iar la urma mi s-a spus ca o sa fiu cautat de o persoana din cadrul companiei pentru a imi verifica bonul si eticheta de pe sticla. Astept cu nerabdare sa fiu contact,dar se pare ca nu este nimic adevarat.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.