REGULAMENT RETINOL COMPLEX castiga o excursie in Cipru-Nord timp de 7 zile

springfarma.com
Conform regulamentului organizatorii concursului „Incearca produsele Retinol Complex” au luat decizia de a prelungi perioada pana la data de 24.12.2018. Mult succes! 

Incearca produsele Retinol Complex si castiga o frumoasa vacanta in Cipru Nord (7 nopti cazare la hotel de 4 stele, mic dejun si cina inclusa, transfer aeroport-hotel-aeroport) sau se poate opta pentru valoarea acesteia in bani.

regulamentul concursului retinol complex castiga o vacanta in cipruPremiul 2: produse cosmetice Retinol Complex in valoare de 600 lei. 

Ce trebuie sa faci ca sa castigi la concursul cu premii RETINOL COMPLEX castiga o excursie in Cipru-Nord timp de 7 zile:

1. Like si share #public postarii de pe pagina de Facebook: fb.com/retinolcomplexro

2. Like paginii Retinol Complex

3. Tag 3 prietene intr-un comentariu (pentru a afla de concurs)

4. Plaseaza o comanda de minimum 60 lei online pe site-ul www.retinolcomplex.ro/

Concursul RETINOL COMPLEX castiga o excursie in Cipru-Nord timp de 7 zile se termina pe 10 octombrie 24 Decembrie ora 23:59.59, iar castigatoarii vor fi alesi in 24 de ore de catre pagina Retinol Complex.

Concursul este valabil doar pe teritoriul Romaniei!

Atentie! Transportul nu este inclus in cei 60 de lei. Adica produsele comandate trebuie sa fie in valoare de 60 de lei, fara transport.

Castigatorii Concursului RETINOL COMPLEX vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, numar de telefon, necesare pentru a putea intra in posesia premiului). 

Conform clauzei de confidentialitate datele personale nu vor fi facute publice.


<