REZUMAT INTR-O ALTA VIATA. Nou Serial Indian la PRO 2. Povestea de dragoste dintre Aditya și Jhanvi.

PRO 2 aduce in premiera din 7 noiembrie de la 16:30 serialul indian INTR-O ALTA VIATA, o poveste de dragoste fascinanta care conform rezumatului urmareste iubirea nemuritoare care se intinde peste timp dintre Aditya și Jhanvi.

Din rezumatul Intr-o alta Viata aflam ca Aditya Jindal, personajul principal al acestui serial indian are o poveste de viață nefericită, si asta pentru că soția lui, Nisha Jindal, este o femeie egoistă și foarte rea.

Cu toate acestea, Aditya Jindal alege să rămână alături de ea din dragoste pentru fiicelor lor: Chinni Jindal și Binni Jindal.

rezumatul serialului intr-o alta viata toate episoadele la pro 2

Totul se schimbă, însă, atunci când Aditya Jindal o întânlește pe Jhanvi Agarwal. 

Legătura dintre Aditya Jindal si Jhanvi Agarwal  devine din ce în ce mai apropiată, deoarece Aditya gășeste în brațele ei liniște.

Aditya alege să divorțeze pentru a putea fii fericit alături de Jhanvi, însă fericirea lor este de scurtă durată.

Nemiloasa lui fosta sotie Nisha urmărește să se răzbune prin uciderea celor doi, lucru care intr-un final ii reuseste pe deplin.

După 20 de ani mai târziu, Aditya și Jhanvi Agarwal renasc, însă viețiele lor nu mai sunt același.

Sudeep Sahir, actorul principal din distributia "Intr-o alta viata", este un fost model, iar în 2003 si-a început cariera în actorie.

Sahir este casatorit cu scriitoarea Anantica Sahir si au împreuna un baiat.

Partenera sa din serial, actrita Disha Parmar, a fost premiata pentru rolul din productia „Într-o alta viata” în 2017, la gala „Zee Rishtey Awards”.

Ce se va intampla cu destinele celor doua personaje puteti vedea in episioadele Intr-o alta Viata difuzate in premiera la PRO 2 de la ora 16:30.

MAI POTI CITI