Politicienii din Ziua de Azi Parerea Inteligentei Artificiale despre ei.

AI WIKI. Am rulat cateva imagini cu cativa politicieni romani din ziua de azi prin Google Inception v3 pentru a ne face o parere despre cum Inteligenta Artificiala "vede" aceste persoane care conduc sau au condus destinele Romaniei.

Am folosit Hierarchical Clustering pentru a calcula gruparea ierarhica a tipurilor arbitrare de obiecte dintr-o matrice de distante si a prezinta un dendrogram corespunzator care sa ne arate apoi modul in care AI-ul clasifica imaginile.

Cele trei fotografii colaj de mai jos ne oferta expresia vizuala a modului in care Google Inception v3 a "vazut" asemanarile din imaginile cu politicienii romani.

Se observa ca mai toti politicienii din ziua de azi, foste sau actuale vedete ale scenei politice autohtone, au foarte multe asemanari.

Gesturi, expresii faciale, care de multe ori ne scapa, sunt printre lucrurile care ii unesc.

Parerea Inteligentei Artificiale despre Politicienii Romanii din Ziua de Azi
Tudose, Iohanis si Oprea
Tudose, Gusa si OrbanOpinia Inteligentei Artificiale despre Politicienii din Ziua de Azi
Tariceanu, Basescu si TudoseIn esenta putem spune ca NU conteaza partidul, ca sunt politicieni romani de stanga, de dreapta, ca sunt liberali sau socialisti, aceste persoane au in esenta aceeasi structura interna pe care si-o manifesta voit sau nu.

Asdar, fara a generaliza, putem spune ca: "politicienii din ziua de azi sunt toti o apa si-un pamant"!
MAI POTI CITI