Pareri CREDITE CEC INVESTESTE IN TINE 40.000 pana 26 de ani, 35.000 de lei pana la 55 de ani.

Parerile despre creditele acordate de CEC in programul ”Investește în tine” sunt amestecate, si la acest moment nu se poate creiona un mod bine definit despre cum este primita aceasta intiativa guvernamentala in randul populatiei. 

Forumurile de specialitate sunt pline atat de opinii pozitive, care apreciaza initiativa de a acorda credite cu dobânda suportata de stat prin CEC Bank cat si de pareri negative care apreciaza ca inutila o astfel de intiativa deoarece toti contribuabilii vor plati pentru dobânda la niste credite acordate pe niste criterii obscure.

Daca nu stiti despre ce este vorba iata pe scurt in ce consta programul de Credite cu dobanda suportata de stat, pentru a va face o parere.
pareri credite cec bank investeste in tine cu dobanda zero conditii acordare

In programul de creditare "Investeste in tine" tinerii între 16 şi 26 de ani pot contracta credite de cel mult 40.000 de lei cu dobândă suportată de la bugetul de stat, iar cei cu vârsta de 26 - 55 de ani pot obține un împrumut de până la 35.000 de lei, ca urmare a demarării programului guvernamental ”Investește în tine”. "

Banii împrumutaţi pot fi folosiţi pentru doar cheltuieli în educaţie, sănătate, investiţii imobiliare, cultură, sport, efectuate de oricare dintre membrii familiei beneficiarului.

Dacă solicitanții sunt și salariați, ei vor putea solicita suplimentar 20.000 de lei, pe lângă creditul inițial.

De asemenea, anii de studiu vor reprezenta perioada de graţie pentru acest tip de finanţare. Sumele pot fi folosite pentru îmbunătăţirea pregătirii profesionale sau pentru acces la diferite servicii de sănătate şi activităţi sportive.

Dobanda pentru imprumuturile "Investeste in tine" va fi suportata de la bugetul de stat si nu se va percepe comision de rambursare anticipata. 

Creditele se vor acorda pe o perioada maxima de finantare de 10 ani, cu o perioada de gratie de maximum 5 ani, pentru cheltuieli in educatie, sanatate, investitii imobiliare, cultura, sport, efectuate de oricare dintre membrii familiei beneficiarului.

Conform programului de creditare "Investeste in tine" și a normelor sale de aplicare, criteriile de eligibilitate pentru beneficiariii unor astfel de imprumuturi cu dobanda suportata de stat sunt următoarele:

a) sunt persoane fizice cu cetățenie română, cu domiciliul în România;

b) sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 16 ani împliniți la data solicitării creditului inclusiv şi până la 26 de ani neîmpliniți la data solicitării creditului, inclusiv şi care sunt cuprinşi în sistemul de învățământ sau care efectuează cursuri de specializare, autorizate de către Ministerul Educației Naționale, şi după caz, de către Ministerul Muncii şi Justiției Sociale sau;
c) sunt persoane cu vârsta cuprinsă între 26 împliniți la data solicitării creditului, inclusiv şi 55 de ani, neîmpliniți la data solicitării creditului, inclusiv, dacă acestea sunt cuprinse în sistemul de învățământ sau efectuează cursuri de reconversie şi/sau specializare profesională, autorizate;
d) prezintă cel puțin un codebitor, dacă solicitantul nu este angajat.

Pareri credite Investeste in tine CEC Bank, analiza de sentiment opinii si comentarii de pe forumurile si grupurile de discutie monitorizate;

1) Pareri pozitive: 1,7 din 5

2) Pareri negative 1,6 din 5

3) Pareri neutre: 1,7 din 5
MAI POTI CITI