REGULAMENT Cu KAMIS PRECIS descoperi gusturi din toată lumea. Reguli castigatori concurs Kamis.

Conform regulamentului concursul "Cu Kamis PRECIS descoperi gusturi din toată lumea" va avea loc in perioada 15 octombrie - 30 decembrie 2018 , urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele fizice si online.

Numele castigatorilor concursului Kamis si premiile castigate vor fi afisate pe pagina web www.kamis.ro/promotie, in maxim 15 zile calendaristice de la data validarii finale a acestora.

Din regulament aflam ca pentru a participa la aceast concurs cu premii Kamis, participantii trebuie sa:

reguli regulament concurs kamis 2018 castiga samsung galaxy s9

- achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a promotiei, oricare 2 produse participante marca Kamis pe acleasi bon/factura fiscala si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia / acesteia.

- sa se inscriere in campania promotionala prin una din cele doua modalitati puse la dispozitie de catre organizator : inscriere prin SMS sau inscriere online.

Inscrierea prin SMS consta in trimiterea prin SMS la numarul unic 1869 a numarului bonului fiscal / facturii fiscale care atesta achizitia produselor participante  (ex. „BF 322” sau „222” sau „factura 222”, sau „ gg 222” ).

Inscrierea Online consta in accesarea site-ul: www.kamis.ro/promotie si introducerea urmatoarelor informatii : numele, prenume, telefon mobil, numarul bonului fiscal / facturii fiscale ,  data bonului fiscal / facturii fiscale primit/primita in urma achizitionarii produselor participante din perioada campaniei   (ex. „ANDREI” /  „IORGA”/  „123” /  „10.11.2018”). 

Premiile concursului "Cu KAMIS PRECIS descoperi gusturi din toată lumea" sunt:

1) Marele Premiu - 1 x Jeep Compass

2) Premii saptamanale - 11 x Samsung Galaxy S9 

Tragerea la sorti pentru marele premiu al promotiei "Cu KAMIS PRECIS descoperi gusturi din toată lumea" va avea loc la sediul agentiei  in maximum 14 zile lucratoare de la terminarea campaniei.

Potrivit regulilor din regulament potentialii castigatori ai campaniei promotionale KAMIS desemnati prin tragerile la sorti vor fi contactati, de catre un reprezentant al agentiei, la numarul de telefon mentionat la inscriere in promotie.

Castigatorii KAMIS vor fi validati final in momentul in care vor pune la dispozitia Organizatorului bonurile fiscale/facturile fiscale in original.
MAI POTI CITI