Pareri TELEVIZOARE ALLVIEW LED FUL HDD 4K UHD. Forumuri cu recenzii pozitive.

ALLVIEW a lansat prima s-a gama de televizoare LED Full HD si 4K UHD, despre care primele pareri de pe forumuri sunt bune.

Consumatorii sunt de parere ca televizoarele LED Allview , împărțite în două game: televizoare LED de 24”, 32” si 40” și televizoare LED 4K UHD, de 43” si 49” cu Soundbar încorporat pot reprezenta o alegere foarte buna.

Televizoarele LED ALL VIEW beneficiază de tehnologia Ultra Clear, oferind utilizatorului o experiență de cinema, la el acasă.

Televizoarele AllView din categoria LED de 24”, 32”, 40”, cu rezoluții de până la FullHD , oferă utilizatorilor imagini vii și detalii excelente.
pareri forumuri televizoare allview full hd recenzii si review-uri

Asta datorita integrarii funcțiilor “Motion Adaptive Noise Reduction”, “Content Adaptive Noise Reduction”, “Dynamic Contrast Enhancement” și “Motion-Adaptive Comb Filter”.

În plus, televizoarele LED AllView dispun de funcția “Auto TimeShift”, prin care utilizatorul poate revedea o secvență anterioară printr-o simplă apăsare “Play/Pause” și poate opta între a continua de la acel moment vizionarea sau pentru a relua transmisiunea în timp real. (Verifica Ofertele)

Funcția Auto TimeShift este extrem de utilă, fie că vrei să revezi integral sau doar anumite secvențe din meciul, filmul sau emisiunea ta preferată.

O noua experiență audio-vizuală cu televizoarele LED de 43” si 49”, care o rezoluție 4K UHD si Soundbar încorporat.

Bucură-te de calitatea imaginii prin funcțiile integrate: “Content Adaptive Backlight Control”, “Motion Adaptive Noise Reduction” și “Video Line Broken Artifact Detection And Removal”!.

SoundBar-ul încorporat este menit să completeze percepția autentică de tip Home Cinema prin funcția “Surround Sound” și tehnologia “Speaker Guard™” împreună cu amplificatorul dedicat (clasa D) „Texas Instruments”, incintele acustice de tip bass reflex și cele patru difuzoare.

Procesorul MSD 3686–all in one incorporat in televizoarele AllView 4K UHD îți oferă o nouă perspectivă asupra imaginilor prin integrarea unor noi funcții ce au rolul de a îmbunătăți calitatea, claritatea și culorile acestora. (Verifica Preturile)

Ca si scurta concluzie, suntem de parere ca noile televizoare marca AllView fie ele LED Full HD sau 4K por rerezenta o alegere buna daca va doriti un astfel de produs.
MAI POTI CITI