WIKI Valeria Stoica, biografia unei artiste din Moldova in topurile radiourilor online din Italia si Turcia.

Inainte de a vedea pe scurt biografia artistei Valeria Stoica, va spunem ca acesta si-a trecut de curand in wiki-ul profesional o noua realizare.

După ce a intrat în topurile radiourilor online din Italia și Turcia, Valeria Stoica lansează o piesă în limba română, care se va regăsi pe albumul de debut si anume piesa "Poate".

“Mai presus de orice, piesa vorbește despre strădania noastră de a rămâne mereu la adevărul nostru, la ceea ce ne definește pe noi ca personalități.”, declara frumoasa si talentata artista din Republica Moldova.
biografie valeria stoica artista din moldova cu un wiki impresionant

Din biografia personala aflam ca Deși a început să cânte cu vocea abia la 16 ani, Valeria Stoica scria versuri, mai ales de iubire, încă de mică și i s-a părut întotdeauna un mod firesc de a se exprima.

Dupa aceea, Valeria Stoica a început să încarce coveruri după piesele preferate pe YouTube: Daughter, Damien Rice sau Jessie Ware, cu care Valeria are în comun emoția din versuri și din muzică.

Nu a durat mult până Valeria a ajuns la preselecțiile emisiunii "Moldova are Talent", în 2013, unde a ajuns până în finală și a impresionat juriul prin căldura vocii și frumusețea simplă a prestațiilor.

În 2016 Valeria Stoica a lansat piesa "Remember", urmată de "Distanțe", în limba română și apoi de piesa "Get back".

Valeria își pregăteste albumul de debut, toate piesele vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. 
Asculta versurile piesei Poate - Valeria Stoica

Cu piesa Get Back și cu remixul acesteia, Valeria Stoica a intrat în playlist-urile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five in Turcia și în top 200 în Itunes Italia.

În prezent, Valeria Stoica este studentă la "Academia de muzică, teatru și arte plastice" din Moldova, la secția regie film, urmând să se mute în România într-un viitor apropiat.
MAI POTI CITI