Pareri Sampon PANTENE MICELLAR Water recomandat pe forumuri pentru par cu tendinta de ingrasare.

Parerea principala este ca gama Pantene Pro-V Micellar are o actiune unitara: samponul Pantene Micellar e imbogatit cu antioxidanti care blocheaza impuritatile la exterior, balsamul Micellar Water contine istidina care penetreaza firul de par si reduce impuritatile din interior, iar tratamentele au tehnologii avansate de hidratare protejeaza firul de par, ca acesta sa arate mai sanatos.

Expunerea zilnica la mediu inconjurator si stylingul pot incarca parul subtire de impuritati astfel acesta isi pierde din volum si devenind fara viata si greu de aranjat.

Insa samponul PANTENE PRO-V MICELLAR te va ajuta eficient sa scapi de aceste probleme.

Samponul Pantene Pro-V Micellar, avand o formula fara silicon, combina nutrientii Pantene Pro-V cu complexul micelar pentru a purifica si revitaliza parul de la radacina pana la varf, lasand un par bine hranit, care se asaza liber.

Pareri forumuri Sampon PANTENE PRO-V MICELLAR Water

Noul Sampon Pantene Micellar te ajuta sa îti cureti parul în profunzime, pastrându-i în acelasi timp puterea. (Verifica PRETUL)

Samponul Pantene Pro-V Micellar este indicat a se utiliza pentru parul cu tendinta de ingrasare.

Daca folositi samponul si balsamul Pantene Pro-V Micellar impreuna la fiecare spalare veti obtine un par mai proaspat si mai usor.

Aplica-l la fiecare spalare, dupa folosirea samponului Pantene Pro-V Micellar, pe intreaga lungime a firului de par, evitand scalpul. Clateste din abundenta.
MAI POTI CITI