REGULAMENT ELLE STYLE AWARDS 2018 concurs castiga 5 invitații duble si premii Lancome.

Conform regulamentului premiile concursului ELLE STYLE AWARDS 2018 constau in:

a) 10 parfumuri Lancôme La Vie Est Belle, EDP 75 ml

b) 11 seturi L’Oreal Professionnel KIT GLAM BOX DE STYLING

Fiecare set contine L’Oreal Professionnel Tecni.ART Fix Anti-Frizz, editie limitata by Stuart Semple – Spray pentru fixare anti-umiditate (250ml) si L’Oreal Professionnel Tecni.ART Full Volume Extra editie limitata by Stuart Semple – Spuma pentru extra-volum (250ml).

c) 5 x invitatii duble la evenimentul ELLE STYLE AWARDS, editia din 2018. Evenimentul va avea loc pe data de 13 noiembrie 2018.
regulamentul concursului ELLE STYLE AWARDS 2018 lista castigatori

Din regulament aflam ca utilizatorii vor trebui să voteze la toate cele 10 categorii din aplicaţia “ELLE STYLE AWARDS 2018”, online la adresa elle.ro/styleawards, şi să valideze votul completând formularul de concurs cu datele personale. 

Câștigatorii la categoriile de nominalizați vor fi desemnați astfel: 50% votul publicului și 50% votul redactiei ELLE.

Se poate vota o singură dată per fiecare adresă de e-mail pe toată durata concursului. O adresă de e-mail se poate înscrie o singură dată în concursul ELLE STYLE AWARDS 2018.

Câstigatorii concursului ELLE STYLE AWARDS 2018 vor fi desemnati la sfarsitul campaniei, pe baza unei extrageri prin tragere la sorti prin intermediul RandomPicker si vor fi publicati online pe site-ul elle.ro cel tarziu pe data de 10 noiembrie 2018.

Pentru a-si revendica premiul, toti câştigătorii ELLE STYLE AWARDS 2018 sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la adresa concursuri@ringier.ro, prin: menţionarea concursului la care au participat, precum si a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie
MAI POTI CITI