Pareri HOT Air Fryer FRITEUZA cu aer cald. Ghid recomandari, preturi.

HOT Air Fryer FRITEUZA cu aer cald, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,60

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile referitoare la HOT Air Fryer FRITEUZA cu aer cald (versiune beta):
Organizare - 60%
Auto-exprimare - 52%
Caracterul practic - 57%

Parerile pozitive ale consumatorilor apreciaza in primul rand faptul ca HOT Air Fryer este o metoda sanatoasa de reincalzire a cartofilor prajiti si ca este o friteuza ideala pentru gatitul sau reincalzitul preparatelor din carne sau legume.
Forum pareri friteuza HOT Air Fryer cu aer cald

Conform manualului de utilizare friteuza Hot Air Fryer ne propune o varianta mai sanatoasa si mult mai rapida de prearare a mancarurilor noastre favorite.

Friteuza cu aer cald este solutia prin care sa ne putem bucura de aceleasi preparate gustoase, fara sa fie nevoie sa ne punem in pericol sanatatea!

Deoarece foloseste puterea aerului cald, in schimbul uleiului pentru gatit, Hot Air Fryer ne va ajuta sa preparam sute de retete delicioase, fara sa folosim vreun strop de ulei.

Cu Hot Air Fryer putem gati cartofi pai crocanti la exterior si moi la interior, pui in stil nuggets, crochete de mozzarella, snitele, creveti, fripturi si tot felul de alte astfel de mancaruri delicioase, totul fara ulei.

Friteuza foloseste un sistem inovator de coacere, pe baza puterii aerului cald, care permite prepararea a sute de retete delicioase, intr-un mod cel putin la fel de gustos ca atunci cand ai fi folosit ulei.

Pe langa optiunea de coacere, poti utiliza cu incredere Hot Air Fryer si pentru a dezgheta diferite alimente sau pentru a reincalzi diferite feluri de mancare pe care le-ai gatit anterior. (Verifica Pretul)

In pachetul Hot Air Fryer veti gasi:

  • 1 friteuza cu aer cald Hot Air Fryer
  • 1 cos metalic pentru copt si prajit alimente


Specificatii tehnice friteuza Hot Air Fryer conform instructiunilor de folosire:

  • Putere: 1300 - 1500 W
  • Temperatura: 80 - 200 grade Clesius
  • Volum: 2,5 litri
  • 7 Programe diferite de prajire, frigere, coacere sau reincalzire
MAI POTI CITI