Pareri MONTALE Black Aoud parfum barbatesc de nisa. Ghid recomandari, pret.

MONTALE Black Aoud parfum barbatesc, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,40

Emoţia parerilor referitoare la MONTALE Black Aoud parfum barbatesc (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57
Incredere - 0,52

Opinii Pareri MONTALE Black Aoud parfum barbatesc de nisa


Parfumul de nisa Black Aoud, de la Montale, este un parfum masculin, floral, lemnos și moscat, cu acorduri puternice de lemn de oud și de trandafir.

Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Black Aoud oferă îndrăgitul duo de oud și trandafiri, în combinație cu alte acorduri magistral echilibrate. 

Pierre Montale a imprimat parfumului Black Aoud amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Parfumurile de nisa sunt in marea lor majoritate concepute de companii mici de cosmetice de lux, care pun accent pe folosirea de ingrediente naturale in detrimentul compusilor sintetici ieftini.

Una dintre notele centrale ale parfumului Black Aoud, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. 


Lemnul de agar este ingredient cu adevărat regal, denumit uneori „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, apare în compoziția parfumului Black Aoud, de la Montale, alături de trandafiri și de captivantul paciuli.

Black Aoud, de la Montale este compus din acorduri de trandafir, de laudanum francez, de mosc, de paciuli indonezian și de mandarină, alături de magnificul oud cambodgian. 

Parfumul barbatesc Black Aoud, de la Montale, este o combinație interesantă de lemn de oud și trandafiri, alături de un paciuli dulce și ușor întunecat și susținută de atractive.

Si nu in ultimul rand, Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi ofera parfumului Black Aoud o protectie excelenta.

MONTALE Black Aoud parfum barbatesc 100 ml are pretul de aproximativ 420 lei.
MAI POTI CITI