REGULAMENT Cel Mai Bine Platit Job. Concurs CAROLI castiga 10000 dolari pe celmaibineplatitjob.ro

Conform regulamentului concursului Cel Mai Bine Platit Job pentru a castiga cei 10000 de dolari pusi in joc de CAROLI trebuie sa te inscrii pe pagina de concurs www.celmaibineplatitjob.ro un video sau o prezentare PDF în care prezinti cea mai creativa idee pentru Maestro impreuna cu datele tale de contact.

Pe site-ul www.celmaibineplatitjob.ro toti participantii la concursul Caroli Maestro se pot inscrie prin crearea unui cont si validarea adresei de e-mail asociata contului.

Din regulament aflam ca mecanismul concursului CEL MAI BINE PLATIT JOB poate fi rezumat in cativa pasi.
regulamentul castigatori cel mai bine platit job concurs caroli maestro

Incarcarea CV-ului, a ideii in formatul precizat si completarea tuturor campurilor obligatorii sunt conditii prealabile de intrunit pentru validarea contului pe celmaibineplatitjob.ro

Premii instant Cel mai bine platit job concurs Caroli 
  • 1 x Bilet de participare la evenimentul Brand Minds 2019 / fiecare eveniment selectat
  • 5 x Cosuri cu produse din Gama MAESTRO cu ingrediente 100% naturale / fiecare eveniment selectat.

Premiul cel mare din categoria CREATOR este potrivit regulamentului reprezentat de jobul reglementat de CONTRACTUL DE COLABORARE cu societatea organizatoare remunerat cu 10000 USD/LUNA (BRUT) pentru o durata de 10 ore alocate pe saptamana, timp de 3 luni

Premiul cel mare din categoria JUDECATOR se acorda la sfarsitul campaniei „PROBABIL CEL MAI BINE PLATIT JOB DIN MARKETING” persoanei care va fi acumulat in contul sau de pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro cele mai multe puncte.

Premiul cel mare din categoria JUDECATOR este reprezentat de un voucher in valoare de 2.000 euro fara TVA pentru o excursie in Bali.

Strange un numar cat mai mare de reactii si vizualizari pe paginile Caroli de Facebook si YouTube.

Voteaza cat mai des si mai multe idei pe care le consideri ca fiind cele mai bune și explica motivului votarii ideii, coroborat cu alegerea celor mai bune idei (din cele inscrise in competitie, votate de judecatori si jurizate de juriul expert).

Pentru a strange puncte suplimentare, Judecatorul (adica TU) poate inscrie Coduri unice de pe eticheta produsului, in urma achizitiei de produse din gama Caroli Maestro.

Fiecare judecator de la Cel Mai Bine Platit Job Caroli are dreptul sa voteze maxim 5 idei pe saptamana, timp de 12 saptamani, incepand cu data de 10.10.2018, ora 09:00 a.m. si pana la data de 03.01.2019, ora 23:59:59 p.m
MAI POTI CITI