Pareri L’INTERDIT parfum Givenchy Oriental Floral de dama. Recenzii pozitive pe forumuri.

Chiar daca la origini conceptul de L’Interdit s-a născut în 1957 sub forma unui parfum creat pentru Audrey Hepburn parerea este ca in 2018, parfumul L’Interdit de la  Givenchy spune o poveste cu totul nouă.

Cu o compoziție captivantă de flori albe, precum floarea de portocal, iasomie și tuberoză, parfumul este infuzat de note negre', de vetiver și patchouli. 

Recenziile de forumurile dedicate parfumurilor considera  L’INTERDIT 2018 a fi un parfum care te invaluie, iti da fiori pe sira spinarii si te poarta in imaginatia pur hedonista a placerilor carnale.

L’INTERDIT pareri parfum Givenchy 2018


L’Interdit este un parfum despre încălcarea propriilor limite, despre curaj, feminitate și fiorul pe care ți-l oferă o senzație interzisă. 

L’Interdit este parfumul paradoxurilor. În el, lumina îmbrățișează obscuritatea, iar notele florale se contopesc cu acordurile întunecate. 

a) Notele de varf sunt bergamot, Para si visine; 

b) Notele de mijloc sunt tuberoza, floare de portocal si iasomie Sambac; 

c) Notele de baza sunt paciuli, vetiver, ambroxan, caramel si vanilie.

Noul L’Interdit Givenchy este un parfum îndrăzneț, care reprezintă cheia unei uși care se deschide spre libertate.

O invitatie la sfidarea conventiilor si la imbratisarea propriei unicitati.

O floare alba aflata in contrast cu un acord intunecat. O feminitate luminoasa care se lasa sedusa de obscuritate. Partea socanta a modernitatii.

Prima floare underground care iti dezvaluie fiorul interzis. Floare de portocal, iasomie si tuberoza, vetiver si patchouli. 

Rezumand, parerea noastra este ca parfumul L’INTERDIT 2018 este un parfum intens, plin de curaj, elegant, de neuitat.
MAI POTI CITI