CRESCINA Re-Growth pareri Dermatocosmetice si Sampoane Caderea Parului. Ghid recomandari.

Sa incercam sa ne facem o parere despe tratamentul dermatocosmetic Crescina Re-Growth considerat a fi pe forumurile de specialitate o soluție moderna si eficienta în cazul părului rărit, pentru a-i reda densitatea. 

Crescina Re-Growth acționează asupra bulbilor de păr care nu sunt complet atrofiați, stimulând dezvoltarea de noi fire de păr.

Pe de cealaltă parte, există tratamentul dermatocosmetic complet Crescina Re-Growth & Anti-Hair Loss, o formulă complexă şi inovatoare, care reducere căderea părului şi stimulează, in acelați timp, creşterea noilor fire de păr. 
pareri forumuri tratament crescina sampoane caderea parului in farmacii

Crescina HFSC Anti-Hair Loss acționează asupra foliculului pentru a bloca desprinderea firului de păr și pentru a reduce pierderea părului.

Crescina HFSC Anti-Hair Loss si Crescina Re-Growth se găsesc sub formă de fiole de 3,5 ml. 

În cazul unei cure complete, conținutul unei doze unice va trebui aplicat în mod alternativ, o zi folosind fiola anti-căderea părului, următoarea zi fiola Re-Growth, iar apoi va urma o pauză de două zile. 

Pentru rezultate optime, cura trebuie să dureze timp de două luni și repetată de două ori pe an.

Avantajele acestui tratament dermatocosmetic complet este reprezentat de faptul că cele două preparate acționează împotriva căderii părului și totodată ajută și la creșterea fiziologică a firelor de păr. 

De asemenea, sunt disponibile în formule atât pentru femei, cât și pentru bărbați și se găsesc în 3 tipuri de concentrații, în funcție de etapa de rărire a părului cu care te confrunți. 

Astfel că, a fost concepută formula 200, pentru stadiile inițiale de pierdere a densității părului, cea de 500 pentru stadii medii și cea de 1300 pentru un stadiu avansat.

Dupa ce căderea părului s-a redus, este nevoie în continuare de stimularea creşterii firelor noi de păr, Crescina Re-Growth HFSC este solutia ideală. 

Aceasta este o formulă importantă şi inovatoare, indicată pentru problema răririi părului, acționând asupra bulbului pentru a favoriza dezvoltarea unui nou fir de păr în zona scalpului care prezintă rărire, in cazul in care bulbi pilosi nu sunt complet atrofiati. 

Conținutul unei doze unice, de 3,5 ml de Crescina Re-Growth HFSC trebuie aplicat zilnic pe scalp, timp de 5 zile consecutive, urmate de o pauză de două zile, fiind recomandat să se aplice minim 2 luni, de două ori pe an.

Pentru rezultate cât mai bune in lupta cu caderea si rarirea parului, este recomandată înlocuirea șamponului obișnuit cu Șampoanele Crescina HFSC, care prin formula ideală de curățare și prin folosirea complementară cu tratamentele topice Crescina fiole, vor favoriza creșterea naturală a părului. 

Șampoanele Crescina HFSC se află în două variante, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, în flacoane de 200 ml, în concentrații de 200 pentru rărire inițială, de 500 pentru rărire medie sau 1500 pentru cea avansată.
MAI POTI CITI