Pareri Meniu Cafe Athenee – Bistro & Wine Bar. Burgeri si fripturi delicioase care fac o impresie buna.

Bistro-ul Café Athénée din cadrul hotelului Athénée Palace Hilton Bucuresti întâmpină sezonul de toamnă / iarnă cu un concept inovator si surprinzator de bine conceput cu un nou meniu și o listă extinsă de vinuri despre vom incerca sa ne facem o parere.


Lista de preparate culinare incluse în noul meniu Cafe Athenee – Bistro & Wine Bar încântă prin prezența unor rețete internaționale inedite.

Care este parerea clientilor despre restaurantul Cafe Athenee – Bistro & Wine Bar Bucuresti (media review-urilor de pe principalele site-uri de profil):
  1. Servicii - 8.7
  2. Locatie - 8,2
  3. Curatenie - 8,4
  4. Confort - 8,2
  5. Facilitati - 8,2
  6. Personal - 8,6
  7. Raport calitate / pret - 8,2
  8. Securitate - 8.4
  9. Locuri de parcare - 8,1

pareri meniu cafe athenee bistro wine bar bucuresti

De la supa tradițională chiliană din fructe de mare Paila Marina la delicatesa peruviană din carne de vită Lomo Saltado, de la Ton Saint Remy și Fajitas în tigaie fierbinte, până la platouri tradiționale românești servite cu cele mai bune condimente toate te asteapta sa te rasfeti gastronomic.

Vegetarienii vor fi la randul lor încântați de gustul Ratatouille à la Nicoise, în timp ce iubitorii de carne pot savura burgeri și fripturi delicioase. 

Diminețile de toamnă la Cafe Athenee – Bistro & Wine Bar vor deveni mai frumoase cu opțiunile de mic dejun a-la-carte, incluzând ouă preparate la comandă, produse de patiserie și smoothie-uri sănătoase.

Fie că optați pentru o gustare ușoară pe fugă după o întâlnire în hotel, sau vă bucurați de o masă relaxată în compania prietenilor, puteți alege dintr-o listă extinsă de vinuri de calitate din România, Moldova, Franța și Spania.
impresii cafe athenee bistro hilton meniu nou de calitate

Toate cele 25 de sortimente de vin sunt servite la pahar pentru a fi gustate pe îndelete alături de o selecție de gustări stil tapas, create cu cele mai bune ingrediente – combinația perfectă pentru o după-amiază melancolică de toamnă.

Pe înserat, bistro-ul Cafe Athenee – Bistro & Wine Bar Bucuresti de peste zi se transformă într-un plăcut lounge bar cu muzică în surdină și lumini în ton cu orele amurgului, unde vă puteți relaxa la un pahar de vin.
MAI POTI CITI