NUME DE COPII IN TENDINTE 2019. Nume Moderne si Frumoase pentru fete si baieti.

Pentru viitori parinti iata cateva sugestii de nume moderne pentru fete si baieti si care pot deveni populare in anul 2019. 

Aceasta lista cu nume aflate in trend in 2019, nu este una definitiva. Ea se vrea a fi un mic ghid in alegerea in 2019 a unui nume frumos si modern atat pentru fete cat si pentru baieti.

Nume de fete la moda in anul 2019

a) Arya. Arya este un prenume din ce in ce mai in voga cu origini indiene care inseamna nobila. Micutele cu acest nume sunt tandre, inteligente si gentile ca si eroina din serial.
lista nume moderne populare in trend in 2019 nume de fete si baieti

b) Ema. Ema este un nume amane in top si pentru anul 2017. Acest nume vine de la germanicul Imma dar poate sa fie si diminutivul pentru Emanuelle.

In secolul XIX, englezii adorau acest nume, Drept dovada ca si eroina din Harry Potter poarta numele Emma.

Fetitele cu numele de Ema sunt voluntare si determinate.

c) Ines este un prenume ce semnifica pur, cast, in limba greaca. Ines este prenumele ales de Blake Lively si Ryan Reynolds pentru a doua nascuta.

d) Jade. Un nume cu o consonanta puternica, care ne duce cu gandul la piatra pretioasa in nuante de verde.

Jade este un nume inspirat de natura care aduc un omagiu regnului minerale. Micutele cu acest nume sunt pline de viata, pasionale si reactive.

e) Mila. De origine slava, se pare ca acest nume este unl foarte apreciat de cate parinti. Fetitele cu acest nume sunt organizate si metodice. Acest nume foarte frumos se pare ca vine de la numele Milena, care inseamna "cea iubita de popor ".

Nume de baieti la moda in anul 2019

f) Adam. Se pare ca numele de inspiratie religioasa sunt cele mai trendy in anul 2017. Adam este primul om, stramosul comun recunoscut in iudaism, crestinism si islamism.

g) Dimitri, un nume extrem de raspanit din Rusia, Italia si Serbia. Dimitri este chiar numele pe care l-au ales cuplul format din Mila Kunis si Ashton Kutcher pentru baietelul lor, al doilea nascut de altfel. In limba greaca, Dimitri semnifica cel care iubeste pamantul.

h) Filip. Copiii cu acest nume vor fi plini de calitati- au cel mai deschis spirit, sunt combativi, sinceri si cei mai puternici.

i) Gabriel. In anul 2019 se pare ca numele Gabriel va ajunge in trenduri. Gabriel este un nume cu o puternica conotatie religioasa, potrivit micutilor altruisti si solidari, devotati familiei si gata de sacrificii, un nume care le va influenta cu siguranta comportamentul.

j) Paul. Un nume de origine latina care inseamna mic. Un nume foate popular insa, un simbol al umilintei spirituale.
MAI POTI CITI