Pareri Parfum BVLGARI GOLDEA The Roman Night Absolute. Ghid recomandari preturi.

Parfum BVLGARI GOLDEA The Roman Night Absolute, parerea recenziilor si review-urilor din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,80

Emoţia parerilor referitoare la Parfum BVLGARI GOLDEA The Roman Night Absolute (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire- 0,55
Anticipare - 0,67
pareri-forumuri-goldea-the-roman-night-absolute-apa-de-parfum-30-ml

Impresia expertilor este ca parfumurile BVLGARI sunt nascute la confluenta dintre bijuterie si parfumerie, si reprezinta pe deplin expresia elegantei mediteraneene contemporane.

Ravisanta apa de parfum moscat-ciprata BVLGARI GOLDEA The Roman Night Absolute, creata de Maestrul Perfumier Alberto Morillas, evoca din plin frumusetea si misterul Romei si posibilitatile nesfarsite de aventura nocturna.

Numita dupa dea, cuvantul latin pentru zeita, Goldea The Roman Night Absolute este cea mai luxurianta si intens seducatoare creatie din cadrul colectiei Goldea, captivand simturile intr-o ceata aurie fermecatoare.

a) Notele de varf  ale BVLGARI GOLDEA The Roman Night Absolute sunt: dud, bergamot si piper negru;

b) Notele de mijloc sunt: iasomie de noapte, trandafir, tuberoza si bujor;

c) Notele de baza ale parfumului BVLGARI GOLDEA The Roman Night Absolute sunt: vetiver, patchouli, mosc negru si muschi.

Cu un mix intens senzual de mosc negru, fructe zemoase, patchouli si iasomie, parfumul BVLGARI GOLDEA The Roman Night Absolute captiveaza cu notele sale de mijloc indraznete si promite o noapte neinfranata si plina de placeri.

Gama Bvlgari Goldea este inspirata din colectia de bijuterii in forma de sarpe, fiecare parfum avand cate un simbol aparte.

Bvlgari Goldea Roman Night deschide o noua etapa a acestei game, avand la baza note intense de bujor negru, note absolute de tuberoza, mosc negru si patchouli.

Pretul unei sticlute de parfum BVLGARI GOLDEA The Roman Night Absolute 30ml era de 290 lei in parfumeriile Sephora.
MAI POTI CITI