REGULAMENT Concurs Wash & Go Micellar Water. Castiga o Excursie la Viena si premii instant.

Conform regulamentului “WASH & GO – DELICATE IS THE NEW WOW” la acest concurs se vor castiga atat premii instant pe loc cat si premii acordate prin tragere la sorti.

Din regulament aflam ca la concursul Wash & Go Micellar Water se castiga urmatoarele categorii de premii:

1) „Premii principale”:

- 1 x Excursie Viena Decembrie 2018 pentru 2 adulti si 2 copii, transport, cazare hotel 3 stele,

- 5 x Aparat foto digital print instant,

- 10 x Halat de baie pufos.
regulament promotie wash & go micellar water excursie la viena

2) „Premii instant” – 2000 x Sampon Wash & Go 200 ml

Programul in care promoterii Wash & go vor fi prezenti in locatii in vederea actiunii cu promoteri si desfasurarea mecanismului de premiere instant la acest concurs este specificat in regulament aici la Anexa 1.

Mecansimul concursului Wash & Go Micellar Water este simplu. 

Astfel, consumatorul care a achizitionat minim 2 produse Wash & Go din orice punct de vanzare din Romania in intervalul pana in data de 30.11.2018 are dreptul de a inscrie o singura data bonul fiscal aferent achizitiei in concursul pentru premiile campaniei.

Acestia pot inscrie bonul fiscal aferent achizitiei produselor prin SMS, trimitand un mesaj cu tarif normal la numarul 1846 cu codul „WOW” urmat de numarul bonului fiscal, sau online, pe site-ul www.thenewwow.ro la sectiunea „INSCRIE BON”.

Prin completarea inscrierii pe platforma www.thenewwow.ro clientul isi da acordul pentru inregistrarea si prelucrarea datelor necesare pentru inscrierea in tombola WASH & GO si comunicarea ulterioara de marketing pentru brandul Wash & Go.

Desemnarea castigatorilor castigatorilor premiilor principale ale concursului “WASH & GO – DELICATE IS THE NEW WOW” se va face pe data de 5 decembrie 2018, din totalul celor inscrisi in campaniei prin concatenarea listelor de inscriere prin platforma www.thenewwow.ro si prin SMS la numarul 1846, pentru cele 15 premii principale (1 x 1 x Excursie Viena Decembrie 2018 pentru 2 adulti si 2 copii, transport, cazare hotel 3*, 5 x Aparat foto digital print instant, 10 x Halat de baie pufos).
MAI POTI CITI