REZUMAT Antreneaza-ti creierul! Strategii si tehnici de transformare mentala - Joe Dispenza. Recenzii pozitive.

Rezumatul cartii Antreneaza-ti creierul! Strategii si tehnici de transformare mentala de Joe Dispenza.

Acest volum semnat de Joe Dispenza este cu adevarat o lucrare de anvergura despre ceea ce putem numi "yoga mintii".

O explorare profunda si complexa a modului in care functioneaza mentalul si fizicul nostru, cat si a felului prin care putem avea o viata mai sanatoasa si mai implinita.

Esenta mesajului transmis de cartea "Antreneaza-ti creierul! Strategii si tehnici de transformare mentala" plea ca de la o intrebare de bun simt: V-ati intrebat vreodata de ce aveti in permanenta aceleasi ganduri negative?
Wiki REZUMAT Antreneaza-ti creierul pdf Joe Dispenza

De ce va intoarceti mereu si mereu la aceiasi membri ai familiei, prieteni sau parteneri care va fac rau?

De ce pur si simplu ramaneti blocati in aceleasi scheme mentale nocive si inhibante? (Verific Preturile)

Studiile arata ca 90% dintre gandurile oamenilor sunt negative. Explicatia stiintifica consta in faptul ca, din pricina stresului la care suntem supusi zilnic, ne activam „sistemul de supravietuire“ si tiparele de comportament inradacinate.

Creierul nostru are insa o calitate formidabila, numi­ta plasticitate, schimbandu-si organizarea ca urmare a procesului de invatare si a experientelor de viata.

Putem, asadar, modifica felul in care privim ceea ce ni se intampla, gandurile care ne produc suferinta si ne tin pe loc, in prima faza prin simpla lor constientizare.

Prin antrenament mental, autodisciplina si perseverenta, meditatie si expunere sistematica la experiente noi si, bineinteles, cu ajutorul nepretuit al creierului, schimbarea este la indemana oricui.

Prin repetitie, gandurile si sentimentele autolimitative se transforma in obisnuinte, producand astfel sabloane mentale precum sentimentul lipsei de valoare sau inclinatia spre experiente negative.

De ce le simtim totusi lipsa atunci cand nu avem parte de ele? Simplu: pentru ca suntem dependenti organic de acestea.

Aceste lucruri nu trebuie dramatizate, dimpotriva, avem acum certitudinea ca sta in putinta noastra sa ne reconfiguram si sa ne eliberam de tot ce ne-a facut rau pana acum.

Reteta se afla chiar in paginile acestei carti semnate de Joe Dispenza.

Veti afla ca experientele noi sunt un pas absolut necesar pentru a ne elibera de vechile tipare, cat de importanta este meditatia si introspectia si care este rolul pe care il joaca lobul frontal in procesul schimbarii.

Pas cu pas, cu explicatii insotite de imagini, Joe Dispenza ne conduce in cartea "Antreneaza-ti creierul! Strategii si tehnici de transformare mentala" pe calea catre transformare, oferindu-ne cu generozitate toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a ne schimba in mod fundamental viata.
MAI POTI CITI