Pareri Sampon KERASTASE AURA BOTANICA Bain MICELLAIRE. Ghid recomandari, preturi.

Sampon KERASTASE AURA BOTANICA Bain MICELLAIRE, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,7


Parerile consumatorilor despre Samponul KERASTASE AURA BOTANICA Bain MICELLAIRE sunt preponderent pozitive, cu un grad mic de polaritate negativa si sunt exprimate printr-un limbaj specific persoanelor cu o doza ridicata de siguranta a alegerilor.


Pareri Forum Sampon KERASTASE AURA BOTANICA Bain MICELLAIRE


De acum poti oferi parului lipsit de viata un plus de revitalizare si stralucire, cu ajutorul samponului Kerastase "Aura botanica bain micellaire".

O formula blanda si totusi eficienta se transforma intr-o spuma de lux, curatand toate impuritatile indepartandu-le eficient pentru a obtine un finisaj stralucitor si o atingere catifelata.

In mod responsabil, uleiul de cocos si uleiul de argan hranesc fibra parului si revitalizeaza fiecare fir de par de la radacina pana la varfuri.


Parul este protejat impotriva electrizarii si arata mult mai hranit, de trei ori mai stralucitor, revitalizat si plin de energie. Acest sampon este imbogatit cu un parfum aromat de ulei esential de portocale dulce, pentru a completa perfect momentele de rasfat.

Mod de utilizare KERASTASE AURA BOTANICA Bain MICELLAIRE: Se aplica pe parul pana la obtinerea spumei, dupa care se clateste cu apa din abundenta.

Pentru rezultate intense, dupa samponare este recomandata aplicarea balsamului "Aura botanica soin fondamental".

Ingrediente: ulei de cocos, ulei de argan si ulei esential de portocale dulci. Contine 96% ingrediente de origine naturala. Nu contine siliconi, sulfati si parabeni.
MAI POTI CITI