Pareri Meniu Restaurantul Pescarus Noi Retete de top by Chef Henrik Sebok.

Inainte sa ne facem o parere despre Restaurantul Pescarus si meniul regasit aici, va spunem ca acest local care face parte din grupul City Grill din anul 2015, a trecut recent printr-un proces de reamenajare a interiorului, în urma unor investitii de 300.000 de euro.

Restaurantul Pescarus, aflat pe malul lacului Herăstrău, are o suprafață de 1.400 metri pătrați și o capacitate de 900 de locuri.

Reamenajarea Pescăruș face parte dintr-un proiect mai amplu al grupului, ce vizează restaurarea mai multor locații din rețea, cu un buget total de 4,2 milioane de euro.

meniu restaurant pescarus recenzii pozitive

Sa nu uitam ca restaurantul Pescarus era locul de petrecere al odraslelor comuniste, mai ales ca din Primaverii doar traversau bulevardul.

Care este parerea clientilor despre restaurantul Pescarus din Bucuresti (media review-urilor de pe principalele site-uri de profil):
 1. Servicii - 8.5
 2. Locatie - 8,2
 3. Curatenie - 8,4
 4. Confort - 8,2
 5. Facilitati - 8,2
 6. Personal - 8,4
 7. Raport calitate / pret - 8,5
 8. Securitate - 8.2
 9. Locuri de parcare - 8,0

In plus, noul meniu al restaurantului Pescarus poarta semnatura lui Henrik Sebok, care va introduce o selecttie deosebita de preparate internationale în completarea felurilor specifice românesti pentru care restaurantul este recunoscut. 

Cu o experienta gastronomica de peste 30 de ani, Henrik Sebok a fost executive chef timp de aproape 15 ani la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti, care apoi a fost afiliat brandului Sheraton.

Pescarusul din Parcul Herastrau (intrarea prin coltul de vizavi de parcul Bordei) poate fi vizitat de catre cei care nu stiu cum era inainte, sau de catre nostalgicii vremurilor trecute nu-cu-prea-multi-ani-in-urma, ca pe un muzeu al gastronomiei comuniste si al felului in care se faceau lucrurile "pe picior mare". 
pareri impresii meniu restaurantul pescarus din bucuresti

In meniul de la restaurant Pescarus veti gasi preparate traditionale romanesti, preparate cu vechime, dar gatite intr-un mod propriu sau preparate pe baza de peste.

Preturile de la restaurantul Pescarus sunt insa peste medie dar nu exagerat de mari.

Iata cateva exemple de preturi din meniul de peste al restaurantului Pescarus din Bucuresti.
 • CREVETI RIVIERA (230G)  - 60.50 lei
 • LIVERPOOL FISH & CHIPS  - 32.50 lei 
 • HAMSII L'ESPERANCE (500G) - 25.50 lei
 • CRAP PE PLITA (100G) - 42.50 lei
 • CRAP PRAJIT PRIN MALAI - 42.50 lei
 • DORADA PE PLITA (100G)  - 142.00 lei (pretul per kg)
 • PASTRAV LA GRATAR (100G)  -  127.00 lei (pretul per kg)
 • SARAMURA DE CRAP DUNAREAN - 56.50 lei
MAI POTI CITI