Primul meci al echipei Olimpia Comarnic pe terenul de fotbal al orasului Comarnic!

In sfarsit dupa 25 de ani, la Comarnic va avea loc primul meci de fotbal. Prilej de mare bucurie pentru microbistii din Comarnic.

În anul 2018, grație deciziilor inspirate ale autorităților locale, PRIMĂRIA COMARNIC a devenit proprietarul terenului de fotbal “Vulturul”. 

Terenul de fotbal din Comarnic fost modernizat, după care a fost pus la dispoziţia asociaţiilor sportive din localitate. ”Olimpia Comarnic”, înscrisă în campionatul judeţean, seniori, Liga C Prahova, seria Câmpina urmează să-şi desfăşoare meciurile de “acasă” pe acest teren. 
echipa de fotbal comarnic joaca pe noul teren de fotbal

Campionatul Liga C Prahova a început pe 2 septembrie 2018, în “deplasare” la NG Brătăşanca, câștigat la ”masa verde” cu 3-0 de comarniceni, în timp ce primul meci “acasă” are loc pe 9 septembrie cu CS Șirna Tăriceni, de la orele 11.00.

Intocandu-ne in trecut, in anii ‘50, ‘60 orașul Comarnic a avut echipa buna in judet: “Vulturul” Comarnic, susținută de Fabrica de produse refractare cu același nume. 

Antrenată de Ion Bidiuţă, Costel Stoian, Mironică Neacşu echipa de fotbal a orasului Comarnic îi avea în componenţă pe Mircea Vâlcea, Costică Glonţea, Costică Fieraru, Constantin Plumb (Coco), Gheorghe Moacă, Nelu Dulamă, Lică Bălănică, Titi Munteanu, Vivi Grigorescu, Mihai Veliscu, Viorel Anita, Călin Petre, Ion (Nelu) Rotilă, Nelu Spoitu.

Fotbaliştii din noua echipă de fotbal a orasului Comarnicului: Filip Iordan, Cosmin Mihai, David Hogea, Alberto Cojocaru, David Vintilă, Vlad Creţu, Ionuţ Arsene, George Parfene, Florin Bădiţă, Remus Popa, Florin Şovăială, Ştefan Păişan, Raul Olteanu, Mihai Duţă îşi propun să-şi depăşească inaintasii din anii de glorie!
MAI POTI CITI