Pareri MELI MELO colectia Femme Actuelle Toamna Iarna 2018.

Sa ne facem o parere despre piesele din colectia Femme Actuelle Meli Melo FW18 care se gasesc in magazinele Meli Melo Paris precum si in magazinul online melimeloparis.ro

Pe mai toate forumurile de fashion, opinia generala este ca aceasta colectie Meli Melo FW18 “Femme Actuelle” este despre si pentru tine.

Despre mama, prietena, sora, fiica sau colega ta de birou. 

Meli Melo FW18 vorbeste prin design si cromatica despre femeile actuale, incapatanate, creative, multifunctionale, energice, care pot sa conduca o afacere de succes si se induioseaza intr-o fractiune de secunda la zambetul copilului sau cand sotul le ofera o floare. (Vezi OFERTELE)
pareri forum meli melo colectia femme actuelle genti bijuterii accesorii

Colectia Meli Melo Fall/Winter 2018 este compusa din patru concepte:
  • Ton charme – romantic si delicat
  • Nine to five et plus – practic si cochet
  • Artisan de ta vie – relaxare in familie / momente pretioase mama si fiica
  • Tu es seduisante – piese statement pentru seri elegante

Femme Actuelle de la Meli Melo este o colectie rafinata si delicata, insa in acelasi timp practica, creata asemeni unei povesti de sezon, care cuprinde intr-o imbratisare frumusetea blanda a culorilor de toamna si stralucirea rece a zilelor de noiembrie oglindite in piese din tafta si satin imprimat sau tartan.

Acestora li se alatura armonios moliciunea jachetelor impletite din mohair in nuante stinse de bej, roz prafuit si visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse, cercei oversized si bratari subtiri argintii si aramii.

Pastelurile, nuantele de roz prafuit si visiniu, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, de fetru, lana sau casmir, pietrele translucide viu colorate, catifeaua tomnatica, lanturile lungi aurii ce aluneca pe satinuri imprimate si matasuri florale punctate prin accente de rosu pasional si blana, anunta o incursiune intr-un taram de feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente.

Ca si concluzie, impresia pe care ne o face noua colectie Meli Melo este una de modern functional care insa nu plictiseste ci aduce o unda de optimism si bucurie in fiecare zi.
MAI POTI CITI