Primul magazin Victoria's Secret din Romania preturi de Duty Free in incinta aeroportului Otopeni

Consumatorii au o parare foarte buna despre deschiderea primului magazin Victoria's Secret din Romania.

Pana acum brandul de lenjerie intima Victoria's Secret era disponibil in Romania pe diverse magazine online care comercializau produse Victoria's Secret aduse prin diverse canala neoficiale.

Magazinul Victoria's Secret din incinta aeroportului Otopeni a fost inaugurat in urma cu o luna, dar anuntul oficial a fost facut abia de curand.

Cristian Negoita, Director General Millenium Pro Design, spune ca tratativele pentru deschiderea magazinului Victoria's Secret au durat un an.

Victoria’s Secret pareri preturi magazin otopeni romania

Millenium Pro Design mai opereaza si brandul BestValue, o retea de magazine situate in cele mai importante aeroporturi din tara.

Cele mai multe magazine Victoria’s Secret din lume au un model similar celui din aeroportul local, mai exact vând în special produse de îngrijire personala - creme si alte cosmetice - si parfumerie, cu o selectie mai redusa de lenjerie intima.

Acesta este un model replicat în majoritatea aeroporturilor mari din lume.

Brandul Victoria’s Secret, fondat acum peste 40 de ani, este prezent în toata lumea, având peste 1.000 de magazine si vânzari de peste 7 miliarde dolari anul trecut.

In acest moment insa România inca nu apare înca pe harta Victoria’s Secret de pe site-ul propriu.

În Polonia, spre exemplu, apare un singur magazin, pe aeroportul Chopin din Varsovia, la fel si în Ungaria, la Budapesta, sau în Cehia, la Praga.

Interese de pe forumurile analizate: victoria secret romania magazin online, victoria secret romania lenjerie parfum, victoria secret online romania, victoria secret creme etc
MAI POTI CITI