Pareri ALMDUDLER, cea mai populara bautura racoritoare din Austria. Reteta din plante alpine.

Sa incercam sa ne facem o parere despre Almdudler o populara bautura racoritoare din Austria  care fost listata de curand în rețeaua de magazine Profi la nivel național, iar în HoReCa și pe canalul Tradițional Trade în zona de centru și de vest a țării. 

Astfel, Sibiu, Timișoara și Arad sunt noile județe în care băutura răcoritoare Almdudler poate fi descoperită, în rafturile magazinelor cât și în restaurante, baruri sau cafenele.

Almdudler este o băutură răcoritoare carbogazoasă bazata pe o reteta din plante alpine, fără conservanţi, fără arome artificiale şi cu un conţinut redus de zahăr, fabricată cu mare grijă conform reţetei secrete care datează din 1957.

Pareri reteta Almdudler bautura cu plante alpine


Astfel, după colectarea şi uscarea unor varietăți de ierburi alpine precum: echinaceea, balsam de lămâie, salvie, gențiană și floare de soc, acestea sunt amestecate, iar din acest amestec se extrag printr-un proces delicat, arome de înaltă calitate. 

Acest extract este lăsat apoi la macerat timp de câteva săptămâni până când se obţine aroma inconfundabilă si caracteristica Almdudler.

Extractul din plante alpine este combinat cu apă de izvor proaspătă, zahăr natural din sfeclă de zahăr şi acid citric şi este carbonatată pentru a crea produsul finit, care este apoi ambalat în sticlele originale Almdudler.

Valori nutritionale ALMDUDLER per 100ml:
Energie 141 kJ/33 kcal
Grasime 0 g
- din care grasimi saturate 0 g
Carbohidrati 7,9 g
-  din care zahar 7,9 g
Proteine 0 g
Sare < 0,1 g

În România, gama Almdudler Original este prezenta în patru ambalaje diferite: Original PET 1.5L si 0.5L, Original doza 0,33L si sticla 0.25L.

În acest moment, consumatorii pot gasi produsele Almdudler pe piata din România atât în reteaua HoReCa, în zona de Centru si Nord-Vest a tarii (Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Brasov si Sibiu, iar în retailerii mari fiind prezent la raft în: Auchan, Profi Rom Food si Mega Image cât si în statiile OMV.
MAI POTI CITI