Preturi CRACIUN 2018 - REVELION 2019 Green Village Delta Dunarii de la 230 de euro de persoana

starshiners.ro
Amator de vacante in Delta Dunari? Ei bine, avem preturile pentru Revelionul 2019 si Craciunul 2018 la Green Village. Oferte de Craciun si Revelion care ne-au facut o impresie pozitiva.

Astfel, la Green Village, de exemplu, un pachet de trei nopți de cazare de Crăciun 2018, cu pensiune completă, cu mese tradiționale şi program de entertainment, costă 230 de euro de persoană, iar un pachet similar de Revelion 2019 are prețul de 335 de euro de persoană.

De exemplu oferta Green Village de revelion 2019 cuprinde urmatoarele:
    pareri oferta revelion 2019 green village delta dunarii
  • 3 nopti cazare pentru 1 adult, în camera dubla;
  • Transfer Murighiol – Sfantu Gheorghe – Murighiol:
  • Pensiune completa; 
  • Cina festiva în data de 31.12.2018 si pachet de bauturi;
  • Tombola cu premii;
  • Acces la Entertainment Center

Trebuie sa recunoastem ca fata de preturile la Craciun si Revelion 2019 practicate de hotelurile si pensiunile de la munte, impresia pe care ne-o face oferta Greed Village este una buna.

Si sa stiti ca unele studii de piata arata fara dubiu ca numărul turiștilor care vin în Deltă în perioada de iarnă crește din mai multe motive: 
  • vin din ce în ce mai mulți turiști străini, 
  • companiile românești organizează diverse evenimente în această perioadă

Astfel, persoanele care aleg Delta Dunarii pentru a petrece Crăciunul și Revelionul în detrimentul stațiunilor montane, sunt în număr din ce în ce mai mare, pentru că un sejur în Deltă este mai ieftin de Revelion decât în miezul verii, în timp ce sărbătorile de iarnă în stațiunile de la munte sunt cele mai scumpe de la an la an.

Resortul turistic Green Village are 90 de camere duble, fiecare cu o terasă generoasă, apartamente cu 2 și 3 dormitoare și penthouse-uri cu vedere la lacurile și canalele Dunării. 

Anul 2018 este cel de-al patrulea an de funcționare al Green Village Resort, de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind și prima investiție în hotelărie a grupului condus de Dragoș Anastasiu. 

Green Village Resort Delta Dunarii a încheiat anul trecut cu o cifră de vânzări de aproximativ 2,2 milioane euro, cu 22% mai mare faţă de anul precedent. 

Numărul de turişti români şi străini care au vizitat resortul a crescut în 2017 cu 10% comparativ cu 2016 și a depășit 11.000 persoane. 

Pentru anul 2018, Green VillageResort 4 estimează o cifră de vânzări mai mare cu 15% față de nivelul din 2017 şi va continua investițiile, bugetate la aproximativ 300.000 euro.