Pareri Hotel Paraul Rece Busteni. Impresii pozitive pe forumurile de review-uri.

Hotel Paraul Rece Busteni 3 stele, parerea impresiilor de pe site-urile de turism, grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,40

Emoţia parerilor referitoare la Hotel Paraul Rece Busteni (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,67
Anticipare - 0,55

impresii pareri hotel paraul rece din busteni


In general parerile negative legate de hotelul Paraul Rece din Busteni sunt legate de faptul ca mancarea lasa de dorit, ca sunt multe feluri de mancare congelate anterior, incalzite si servite ca proaspete. Plus faptul ca mobilier este putin vechi si iluminatul din camere este destul de slab.

Insa majoritatea impresiilor sunt pozitive si scot in evidenta locatia hotelului, dimensiunea camerei, confortul in sine cat si amabilitatea personalului.

Hotelul Pârâul Rece este situat lânga drumul european DN 1/E60, în centrul statiunii Busteni, la poalele muntilor Bucegi de pe Valea Prahovei. Acesta ofera acces gratuit la internet si bucatarie traditionala.

Renovat in 2010 si pune la dispozitia oaspetilor sai 60 locuri de cazare, structurate in 26 camere cu un design modern, ce imbina in mod armonios eleganta cu intimitatea.

Restaurantul Paraul Rece*** propriu cu specific romanesc poate gazdui pana la 60 de persoane.

Toate camerele de la hotelul Pârâul Rece din Busteni au o baie proprie, un minibar si un TV prin cablu. Internet gratuit prin cablu este disponibil în toate camerele si Wi-Fi gratuit este pus la dispozitie în întreaga cladire.

Preturile pentru o camera dubla la Hotel Paraul Rece din Busteni in extrasezon incep de la 285 lei.
MAI POTI CITI