Pareri Head & Shoulders 3 Action Sampon cu Actizinc si HydraZinc. Ghid recomandari preturi.

Sampon Head & Shoulders 3 Action, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 2,20

Emoţia parerilor referitoare la Sampon Pareri Head & Shoulders 3 Action (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,61
Surpriza - 0,53

pareri opinii sampon head shoulders 3 action actiune tripla


Noua gama de sampoane Head&Shoulders 3 Action cu Actizinc si HydraZinc are parte de recenzii pozitive, care arata surpriza si bucuria cumparatorilor referioare la efectele benefice aduse sanatatii parului si scalpului.

Ultima inovatie Head&shoulders este formula de sampon cu tripla actiune, care curata, protejeaza si hidrateaza, pentru a combate matreata si a lasa parul frumos si stralucitor.

Formula Actizinc si HydraZinc, ingredientele pe baza de cafeina, activatorii thermo-cooling, sunt cateva dintre cele mai performante formule pentru combaterea diverselor probleme ale scalpului, pentru un par minunat, cu pana la 100% fara matreata (matreata vizibila, in conditii de folosire regulata).

Marca Head&Shoulders s-a lansat in 1961 in Statele Unite, fiind de la inceput un deschizator de drumuri si oferindu-le oamenilor posibilitatea de a experimenta puterea piritionatului de zinc in combaterea si eliminarea matretii.

De atunci, zeci de ani de studii, cercetari si teste in domeniu au facut din Head&Shoulders un lider care si-a pastrat locul binemeritat in mintea si inimile consumatorilor din intreaga lume.

Head&Shoulders este acum cel mai testat si cel mai de incredere sampon anti-matreata din lume.
MAI POTI CITI