REZUMAT Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat Steve Harvey. Recenzii bune pe forumuri.

Rezumatul cartii "Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat" de Steve Harvey. O carte din care puteti invata de ce înșală bărbații sau ce inseamna Trofeele versus Femeile care trebuie păstrate.

Din cartea "Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat" aflam ca pentru ca o femeie să poata sa își expună cat mai precis condițiile în fața unui bărbat, trebuie mai întâi să își dea seama care sunt regulile ei. 

Potrivit lui Steve Harvey femeia trebuie să ia în considerare ce gen specific de bărbat caută (amuzant, muncitor, generos, introvertit), cum se așteaptă să fie curtată (telefoane, mesaje, întâlniri dese), la ce nivel de angajament se așteaptă, ce nivel de siguranță financiară se așteaptă, dacă dorește un bărbat care vrea copii și este orientat spre familie, dacă ar trebui să fie spiritual samd.
Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat rezumat

Acest volum exceptional semnat de Steve Harvey va este extrem de util dacă sunteți într-o relație stabilă și doriți să primiți inelul, această carte cu siguranta este pentru dumneavoastră. (Verifica Pretul)

Dacă sunteți căsătorită și vreți să recâștigați controlul și să vă consolidați legătura sau dacă v-ați săturat să fiți tratată ca o jucărie, puteți folosi această carte ca pe un instrument – să luați fiecare dintre principiile, regulile și ponturile din acest adevarat ghid practic și să le folositi pentru a anticipa planul de joc al unui bărbat și pentru a riposta cu o ofensivă și o defensivă de neoprit.

Trofeele versus Femeile care trebuie păstrate reprezinta un capitol din volumul Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat din care invatam ca un trofeu nu are nicio regulă, nicio pretenție, nici un respect față de sine însăși și nici principii după care să se ghideze.

O femeie care merită păstrată nu cedează niciodată cu ușurință, iar standardele/pretențiile apar din clipa în care bărbatul începe să i se adreseze.

De ce înșală bărbații? Ei bine in cartea Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat Harvey ne demonstreaza fara dovada de tagada ca pentru că pot și pentru că ei cred că pot scăpa fără să fie prinși.
MAI POTI CITI