Pareri Meniu Restaurant CORTO MALTESE Bucuresti cu preparate specific mediteraneene.

Corto Maltese este un nou restaurant bucurestean care vrea sa isi surprinda in mod foarte placut clienti cu un meniu rafinat cu preparate specific mediteraneene.

Cu un nume si design inspirat din benzile animate italienesti, noul restaurant Corto Maltese este situat in zona Floreasca din Bucuresti si propune un meniu cu preparate mediteraneene de cea mai buna calitate.

Restaurantul Corto Maltese este amplasat pe Radu Beller, vizavi de cafeneaua Ambiance din parcul Floreasca, in locul in care au fost mai multe restaurante.
pareri meniu Corto Maltese restaurant Bucuresti forumuri

In meniul Corto Maltese gasim diferite tipuri de pizza gourmet, realizate la cuptor pe lemne si cu toppinguri “alese” precum somon bio din Scotia, la trufe sau carne de vita Wagyu, si pana la preparate la gratar, salate, paste etc.

Meniul restaurantului Corto Maltese cuprinde o selectie de preparate lejere, mici ca portii, perfecte pentru a fi combinate si împartite.

Gazdele au diferite tipuri de pizza gourmet, din amestecuri de diferite tipuri de fainuri nobile, mozzarella fior di latte si pasta de rosii bio, realizate intr-un cuptor performant, cu combustie pe lemne, care reprezenta si o piesa importanta a amenajarii. 

In ceea ce priveste materia prima folosita, la Corto Maltese se foloseste un mix de ingrediente locale, de sezon si condimente si produse din zona Marii Mediteraneene si nu numai, precum lactatele grecesti, jamonul iberic de Bellota, produsele artizanele italienesti, pestele proaspat etc. 
Impresii restaurant Corto Maltese Proprietar Cristian Preotu

Parerea noastra este ca restaurantul Corto Maltese s-a pozitionat direct ca unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului, chiar daca are el cateva mese. 

Totul foarte bine facut acolo, de la concept la ambianta, meniu, mancare, pana la lista de vinuri
MAI POTI CITI