Oferta LIDL Stikeez Fructe vs. Legume. Figurinele primite pe forumuri cu pareri bune.

Noile figurine Stikeez Fructe vs. Legume vor fi disponibile în magazinele Lidl, în perioada 10 septembrie – 07 octombrie, alături de albumul și săculeții de colecționare.

În plus, în colecționarea celor 24 de figurine, cei mici vor fi ajutați și de aplicația mobilă Stikeez Farmer, care îi învață cum să aibă grijă de propria fermă.

In cadrul Campaniei Promotionale "Stikeez Fructe vs. Legume" vor fi acordate, conform mecanismului descris in regulament, un numar total de 8.374.080 de figurine Stikeez, constand in cate un Flowpack Stikeez de culoarea verde,  „Flowpack Stikeez verde” contine 1 singura figurina Stikeez din cele 24 modele de figurine disponibile in cadrul ofertei promotionale.
castiga figurinele lidl Stikeez Fructe vs. Legume

Castigatorii Stikeez Fructe vs. Legum nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a figurinelor sau de a schimba figurinele cu alte bunuri si nici nu au posibilitatea sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor figurinelor.

Broccoli-ul Roli-Broli, banana Hello-Yello, portocala Ala Bala și ceilalți 21 de prieteni ai lor se vor întrece pentru a deveni tovarășii preferați de joacă ai copiilor și îi vor învăța despre importanța fructelor și legumelor în alimentație.

Cum poti castiga figurinele Stikeez Fructe vs. Legume LIDL
  • In cazul unor cumpărături sub 50 Lei, clientul nu va primi figurina Stikeez Fructe vs. Legume
  • Intre 50 Lei si 99,99 Lei => 1 figurina  Stikeez Fructe vs. Legume
  • Intre 100 Lei si 149,99 Lei => 2 figurine  Stikeez Fructe vs. Legume
  • Intre 150 Lei si 199,99 Lei => 3 figurine Stikeez Fructe vs. Legume
  • Intre 200 Lei si 249,99 Lei => 4 figurine Stikeez Fructe vs. Legume
  • Intre 250 Lei si 299,99 Lei => 5 figurine Stikeez Fructe vs. Legume
  • Intre 300 Lei si 349,99 Lei => 6 figurine etc

Pentru a aduce fructele și legumele în cât mai multe din momentele preferate de joacă ale copiilor, Lidl lansează și aplicația Stikeez Farmer.

Prin intermediul jocului pentru dispozitivele mobile, cei mici învață cum să aibă grijă de propria fermă, cu ajutorul celor 24 de figurine Stikeez Fructe vs. Legume.

Aplicația Stikeez Farmer este compatibilă cu iOS și Android și poate fi descărcată din Google Play și App Store.

Mai multe detalii despre cum pot fi colecţionate noile figurine Stikeez Fructe vs. Legume și regulamentul campaniei sunt disponibile online www.lidl.ro/ro/stikeez.htm