Pareri Hotel STAVILAR Sinaia la 10 minute de mers de Castelul Peles. Impresii pozitive.

Hotel Stavilar Sinaia, parerea recenziilor si impresiilor de pe site-urile de turism, grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,60

Emoţia parerilor referitoare la Hotel Stavilar Sinaia
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,55

analiza pareri impresii hotel stavilar sinaia

Impresiile tursitilor legate de hotelul Stavilar din Sinaia sunt in marea lor majoritate pozitive. De exemplu din peste 300 de comentarii pe Booking, hotelul Stavilar este cotat cu 8 din 10.

Principalele impresii negative sunt legate de faptul ca semnalul WiFi este slabut si lipsa unei rampe la intrare pentru carucioare de copii.

Hotelul Stavilar din Sinaia este situat într-o cladire amenajata cu arhitectura tipica a Castelului Peles. Castelul Peles se afla la 400 de metri.

Hotelul Stavilar ofera facilitati de banchet si de sedinte, precum si un depozit de bagaje.

Pârtiile din Sinaia sunt la 2 km, iar Manastirea Sinaia este la 400 de metri. Pârtiile din Busteni se afla la 5 km de hotel. Statia telecabinei este la 2 km. Gara este la 1 km.

Restaurantul hotelului Stalivar din Sinaia este cel mai mare atu al gazdelor.
impresii cazare craciun  hotel stavilar sinaia

Bucate ieftine si gustoase, lauda primita din partea tuturor oaspetilor care le-au trecut pragul. Servite vara pe terasa dintre brazi, gustul-i parca si mai bun.

Impresia noastra este ca Hotelul Stavilar din Sinaia e cu adevarat un loc de cazare pentru cei care prefera locurile incarcate de istorie.

Personalul primitor, camerele si baile curate si spatioase il recomanda.
MAI POTI CITI