HOROSCOP BALANTA Octombrie 2018. Previziuni dragoste, bani si sanatate Zodia Balanta.

Horoscopul astrologic octombrie 2018 pentru BALANTA

Soarta forțează o schimbare de direcție. Calea pe care credeți că o călcați în viață are câteva răsturnări și întoarceri neașteptate în această perioadă.

Este un proces de îndepărtare a vechilor obiceiuri în favoarea noilor experiențe, în special a experiențelor metafizice.

Schimbarea dvs. de cale poate implica metafizică, știință, interese de mediu sau tehnologie.
Horoscop BALANTA Octombrie 2018 previziuni cariera bani sanatate

Poate veți întâlni o persoană neobișnuită care să vă însoțească pe calea vieții. Oricare ar fi schimbările, ele sunt imprevizibile, incitante și poate puțin deranjante


Horoscopul lunii viitoare: octombrie 2018 Balanta

Acesta este un moment de întinerire și regenerare, când aveți ocazia de a elibera aspecte tulburătoare ale vieții și de a merge pe o cale nouă.

Acest lucru ar putea însemna literalmente vindecarea unei rani fizice sau, mai metaforic, repararea podurilor rupte. Acum aveți șansa de a ierta și uita și de a vă concentra pe propriile dvs. talente și daruri.

Meditația, muzica, arta, dansul, fotografia, grupările spirituale, călătoriile și comuniunea cu natura oferă momente de pace și liniște. Te simți creativ și intuitiv.

Oportunități apar pentru tine să-ți urmezi ambiția inimii, atâta timp cât îți urmărești scopul adevărat și nu un capriciu centrat pe ego.

Podurile care ar fi putut fi arse în trecut pot fi reparate acum, deschizând calea pentru activități mai semnificative. Aveți șansa de a avansa în activități fizice și de a crește emoțional.

Viața are un nou aspect nou în această perioadă, deoarece aveți energia pentru a face schimbările de care aveți nevoie în vechile structuri.

Sunteți dornici să vă dezvoltați în zone noi, fără a pune în pericol tot ceea ce ați construit în trecut.
MAI POTI CITI